Bideo hau ikusteko, mesedez, onartu Youtube cookieak.

Gure zelaietatik eta zugandik hurbil egotea gustatzen zaigu


Egunero-egunero biltzen dugu esnea, eta 8 ordu baino lehenago ontziratzen dugu, freskotasun, zapore eta kalitate handieneko Kaiku Km0 esnea eskaintzeko.

NONDIK DATOR GURE ESNEA?

Slide Kaikuren kooperatibako abeltzainak Euskal Herrian biltzen den esnearen %70aren erantzuleak dira. Kaiku Km0-70 porcentaje nuestra leche-Euskal Herria-euskera Kaiku Km0-araba-euskaraz Kaiku Km0-bizkaia-euskaraz Kaiku Km0-gipuzkoa-euskaraz Kaiku Km0-nafarroa-euskaraz Kaikuren kooperatibako abeltzainak Euskal Herrian biltzen den esnearen %70aren erantzuleak dira.

BEHIENGANDIK ZURE MAHAIRA

Slide Kaiku Km0-vacas mesa-1 Egunero, abeltzainek beren behiak jezten dituzte Kaiku Km0-vacas mesa-6 Kaiku Km0-vacas mesa-2 Kooperatibak esnea jasotzen du beren baserrietatik Kaiku Km0-vacas mesa-3 ...eta kamioi espezializatuetan eramaten du Urnietako instalaziora Kaiku Km0-vacas mesa-7 Kaiku Km0-de las vacas a tu mesa-4 Hainbat prozesuren eraginpean jartzen da, eta horrela esne mota ezberdinak lortzen dira, betiere bere zapore guztia mantenduz. Kaiku Km0-vacas mesa-8 Kaiku Km0-vacas mesa-5 Hala, zuek gozatzeko prest egongo da.