Zure hozkailuko barazkiak umeltzen hasi al dira? Konponbidea dugu modu originalean eta gozo-gozoan erabili dezazun! Arrailetan pasa eta dipeatu itzazu laktonesa saltsa honekin, emaitza harrituko zaitu.
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Barazkiak tenpuran prestatzeko: barazkiak 1 cm-ko tiratan moztuko ditugu, arrautza irabiatuan bustiko ditugu eta ogi txirrinduz estaliko ditugu.
Barazkiak olio ugari duen zartagin batean frijituko ditugu gorritu arte. Paper xurgatzailea duen erretilu batean geroko gordeko ditugu eta gatzituko ditugu.
Laktonesa prestatzeko: Kaiku Km0 esne osoa edalontzi altu batean isuriko dugu eta irabiagailu batekin irabiatuko dugu olioa pixkanaka-pixkanaka gehitu bitartean. Gatzituko dugu eta limoi-urarekin zein mostazarekin nahastuko ditugu.
Laktonesa bol batean jarri eta barazki arrautzeztatuekin lagunduko dugu.
Ingredients
Directions
Barazkiak tenpuran prestatzeko: barazkiak 1 cm-ko tiratan moztuko ditugu, arrautza irabiatuan bustiko ditugu eta ogi txirrinduz estaliko ditugu.
Barazkiak olio ugari duen zartagin batean frijituko ditugu gorritu arte. Paper xurgatzailea duen erretilu batean geroko gordeko ditugu eta gatzituko ditugu.
Laktonesa prestatzeko: Kaiku Km0 esne osoa edalontzi altu batean isuriko dugu eta irabiagailu batekin irabiatuko dugu olioa pixkanaka-pixkanaka gehitu bitartean. Gatzituko dugu eta limoi-urarekin zein mostazarekin nahastuko ditugu.
Laktonesa bol batean jarri eta barazki arrautzeztatuekin lagunduko dugu.