fbpx
OSAGAIAK:
Barazkiak tenpuran prestatzeko:
 600 g barazki (ustiapen produktua)
 2 arrautza
 200 g ogi birrindu
 Ekilore-olioa
 Gatza
Mostaza laktonesa prestatzeko:
 150 ml Kaiku Km0 esne oso
 350 ml ekilore-olio
 Gatza
 1 limoi
 35 g mostaza
Yields4 Servings
Total Time35 mins
TweetSave
RatingDifficultyBeginner

Zure hozkailuko barazkiak umeltzen hasi al dira? Konponbidea dugu modu originalean eta gozo-gozoan erabili dezazun! Arrailetan pasa eta dipeatu itzazu laktonesa saltsa honekin, emaitza harrituko zaitu.

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

1

Barazkiak tenpuran prestatzeko: barazkiak 1 cm-ko tiratan moztuko ditugu, arrautza irabiatuan bustiko ditugu eta ogi txirrinduz estaliko ditugu.

2

Barazkiak olio ugari duen zartagin batean frijituko ditugu gorritu arte. Paper xurgatzailea duen erretilu batean geroko gordeko ditugu eta gatzituko ditugu.

3

Laktonesa prestatzeko: Kaiku Km0 esne osoa edalontzi altu batean isuriko dugu eta irabiagailu batekin irabiatuko dugu olioa pixkanaka-pixkanaka gehitu bitartean. Gatzituko dugu eta limoi-urarekin zein mostazarekin nahastuko ditugu.

4

Laktonesa bol batean jarri eta barazki arrautzeztatuekin lagunduko dugu.

Ingredients

OSAGAIAK:
Barazkiak tenpuran prestatzeko:
 600 g barazki (ustiapen produktua)
 2 arrautza
 200 g ogi birrindu
 Ekilore-olioa
 Gatza
Mostaza laktonesa prestatzeko:
 150 ml Kaiku Km0 esne oso
 350 ml ekilore-olio
 Gatza
 1 limoi
 35 g mostaza

Directions

1

Barazkiak tenpuran prestatzeko: barazkiak 1 cm-ko tiratan moztuko ditugu, arrautza irabiatuan bustiko ditugu eta ogi txirrinduz estaliko ditugu.

2

Barazkiak olio ugari duen zartagin batean frijituko ditugu gorritu arte. Paper xurgatzailea duen erretilu batean geroko gordeko ditugu eta gatzituko ditugu.

3

Laktonesa prestatzeko: Kaiku Km0 esne osoa edalontzi altu batean isuriko dugu eta irabiagailu batekin irabiatuko dugu olioa pixkanaka-pixkanaka gehitu bitartean. Gatzituko dugu eta limoi-urarekin zein mostazarekin nahastuko ditugu.

4

Laktonesa bol batean jarri eta barazki arrautzeztatuekin lagunduko dugu.

Arrailetan pasatutako barazkiak laktonesarekin