Print Options:

Etxeko pantxineta, kremaz beteta

Yields5 ServingsTotal Time50 mins

Badakizu nola prestatzen den pantxineta? Oso erraza da, eta ziur denak harrituta utziko dituzula igandeko bazkarian!

OSAGAIAK
Betegarria egiteko:
 1 Banilla-leka
 500 ml Kaiku KM0 esne erdigaingabetua.
 3 arrautza-gorringo
 35 g artirin fin
 70 g azukre
Pantxineta egiteko:
 2 hostore-lamina
 1 Arrautza
 Almendra laminatuak.
 Glas azukrea
Materialak:
 Pastelgintzako mahuka
 Molde metaliko zirkularra
Betegarriarekin hasiko gara
1

Banilla erditik ireki, eta, labana batekin, haziak kenduko ditugu. Ontzi batean esnearekin ipini, eta irakin egingo dugu.

2

Beste ontzi batean, gorringoak, azukrea eta artirina nahastuko ditugu, eta esne beroa botako dugu guztia nahasteko. Berriro ere aurreko ontzira botako dugu guztia. Loditu artean berotuko dugu, eta pastelgintzako mahuka batean hotzean gordetzen utzi.

Pantxineta prestatzeko
3

Molde zirkular baten laguntzarekin, hostopil-lamina bat ebakiko dugu eta pastel-kremaz beteko. Beste lamina ebaki eta pantxinetak itxiko ditugu.

4

Sardexka batekin ertzak zapaldu, arrautza irabiatuz igurtzi eta laminatan egindako almendrak botako ditugu gainetik. Labean sartuko dugu, 180 ÂșC-tan eta 20 minutuz, eta glas azukrearekin apainduko.

Nutrition Facts

Servings 5