Print Options:

Gazta flana masusta gorri marmeladarekin

Yields4 Servings

Etxeko postreak gustuko dituzue? Sekulako bat proposatzen dizugu jatetxera joan behar gabe. Gazta budina, goxoa muxua adina!

Flan de queso con mermelada de fambruesa-05

 250 g krema-gazta
 190 g esne kondentsatu
 80 g azukre zuri
 380 ml Kaiku Gurea Km0 esne oso
 Bainila esentzia
 ½ Lima
 6 arrautza
 Masusta gorri marmelada
1

Krema-gazta esne kondentsatuarekin, azukre zuriarekin, esnearekin, bainila esentziarekin eta limoi birrindura eta zukuarekin nahastuko dugu.

2

Beste katilu batean arrautzak irabiatu eta aurreko nahastea gehituko dugu.

3

Nahastea metalezko flan-ontzietan ipini, aluminiozko paperarekin estali eta maria bainuan labekatuko dugu, 200ÂșC-tan 40 minutuz.

4

Ontzietatik atera eta masusta gorri marmeladarekin estaliko ditugu.

Nutrition Facts

Servings 0