Print Options:

Haragizko piper beteak

Yields4 ServingsTotal Time45 mins

Haragizko piper beteak, hasierako plater, plater nagusi, pikoteo moduan... Berdin nola nahiago dituzun, beti dira jendea harrituta uzteko aukera ona, mimo handiz egindako platerarekin.

Pimientos rellenos de carne

Saltsa prestatzeko:
 Oliba-olio birjina estra
 30 g hur
 200 g pikillo piper
 200 ml Kaiku kozinatzeko esne-gain
 Gatza
Piper beteentzat:
 50 g Kaiku gurin
 50 g arto-irin
 500 ml UHT Kaiku Km0 esne erdigaingabetu
 Intxaur moskatua
 Piper-beltza
 Gatza
 300 g haragi-bola jaki → Ustiapen produktua
 8 pikillo piper
 Perrexil freskoa
1

Lapiko batean olioarekin hurrak pixka bat gorrituko ditugu. Piperrak, esne-gaina, eta gatza batuko eta sueztituko ditugu. Birrinduko eta gordeko ditugu.

2

Zartagin zabal batean gurina urtu eta irina pixka bat gorrituko dugu. Esnea gehituko dugu pixkana-pixkana nahastuz loditu arte.

3

Haragi-bolak pixka bat txikitu eta zartaginera gehituko ditugu bere saltsarekin. Intxaur moskatua, piper-beltza eta gatza gehitu eta guztia nahastuko dugu.

4

Piperrak nahaste horrekin bete, gordetako saltsarekin estali eta txikitutako perrexil freskoarekin apainduko ditugu.

Nutrition Facts

Servings 0