Print Options:

Koko- eta mascarpone-pastela

Yields10 ServingsTotal Time1 hr 10 mins

Asteburu honetan lagunekin afaria duzu eta muinak urtu dituzu menuarekin aho zabalik uzteko... Ideia bat dugu, zure gonbidatuek jan dezatela, Koko-eta mascarpone-pastela prestatu! Ziur ez dutela inoiz dastatu eta ahozabalik eta sabela ondo beteta uzten dituzula.

OSAGAIAK
Pastelarentzat:
 4 arrautza
 2 Kaiku Km0 oinarrizko kokozko jogurt
 80 g koko birrindu
 300 g arto-irin
 1 Gozogintzarako legamia zorro
Kremarako eta apaintzeko:
 150 g Mascarpone gazta
 1 Oinarrizko Kaiku Km0 kokozko jogurt
 Koko birrindua
Materialak:
 26,5 cm-ko diametroa duen eta desmoldatu daitekeen bizkotxo-moldea
1

Pastelarentzat: katilu batean, arrautzak eta azukrea irabiatuko ditugu harrotu eta bolumena bikoiztu arte.

2

Jogurtak, oliba-olioa, koko birrindua gehitu eta berriro irabiatuko dugu. Azkenik, irina eta legamia bahetuko ditugu eta dena pixkanaka nahastuko dugu.

3

Moldea koipeztatu eta irineztatuko dugu, orea botako dugu eta 35 minutuz labekatuko dugu 190 ÂșC-tan. Hoztu eta moldetik aterako dugu.

4

Kremarako eta apaintzeko: gazta eta kokozko jogurta nahastuko ditugu mihi batekin inguratze-mugimenduak egiten nahasketa homogeneoa lortu arte. Pastelaren gainazalean zabalduko dugu eta koko birrinduarekin apainduko dugu.

Nutrition Facts

Servings 0