Probatu nahi duzu mousse harrotu bat? Goza ezazu postre krematsu honekin, limoiaren ukitu freskagarri eta guzti. Animatzen probatzera?
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Esne-gaina irabiatuko dugu azukrea botatzen dugun bitartean harrotu arte eta hotzean gordeko dugu.
Limoia birrindu eta zukutuko dugu, eta azala zein zukua jogurtekin nahastuko ditugu.
Pixkanaka nahasketa esne-gain harrotuari gehituko diogu inguratze-mugimenduak eginda. Ondoren, gustukoen ditugun ontzietan jarriko dugu.
Birrindutako almendrekin, limoi-xerra batekin eta mendafinarekin apainduko dugu.
Ingredients
Directions
Esne-gaina irabiatuko dugu azukrea botatzen dugun bitartean harrotu arte eta hotzean gordeko dugu.
Limoia birrindu eta zukutuko dugu, eta azala zein zukua jogurtekin nahastuko ditugu.
Pixkanaka nahasketa esne-gain harrotuari gehituko diogu inguratze-mugimenduak eginda. Ondoren, gustukoen ditugun ontzietan jarriko dugu.
Birrindutako almendrekin, limoi-xerra batekin eta mendafinarekin apainduko dugu.