Egun osoan zehar energia izateko modu bat? Ez duzu ezta tanta bat ere faltan izango olo eta udare ahia gozo-gozo hauek prestatu ondoren! Animatu eta dastatu itzazu gosaltzeko edo askaltzeko, ziur oso gustuko izango dituzula!
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Ahirako: esnea kazolatxo batean berotuko dugu su ertainean eta olo-malutak gehituko ditugu.
Su ertainean berotuko dugu pixkanaka-pixkanaka irabiatzen dugun bitartean loditu eta testura dentsoa lortu arte, 10 bat minutuz. Eztia gehitu eta zerbitzatuko dugu.
Apaintzeko: udarea eta kiwia ataletan moztuko dugu eta plateraren alde batean jarriko ditugu. Almendra txigortuak eta pixka bat birrinduta eta olo-malutak gehituko ditugu.
Kanela-hautsarekin eta txokolate beltza birrinduarekin apainduko dugu.
Ingredients
Directions
Ahirako: esnea kazolatxo batean berotuko dugu su ertainean eta olo-malutak gehituko ditugu.
Su ertainean berotuko dugu pixkanaka-pixkanaka irabiatzen dugun bitartean loditu eta testura dentsoa lortu arte, 10 bat minutuz. Eztia gehitu eta zerbitzatuko dugu.
Apaintzeko: udarea eta kiwia ataletan moztuko dugu eta plateraren alde batean jarriko ditugu. Almendra txigortuak eta pixka bat birrinduta eta olo-malutak gehituko ditugu.
Kanela-hautsarekin eta txokolate beltza birrinduarekin apainduko dugu.