fbpx
OSAGAIAK
Olo ahirako:
 100 g olo-maluta
 20 g ezti
Apaintzeko:
 1 Udare
 1 Kiwi
 Almendra txigortuak
 Kanela-hautsa
 Txokolate beltza
 Olo-malutak
Yields4 Servings
Total Time30 mins
TweetSave
RatingDifficultyBeginner

Egun osoan zehar energia izateko modu bat? Ez duzu ezta tanta bat ere faltan izango olo eta udare ahia gozo-gozo hauek prestatu ondoren! Animatu eta dastatu itzazu gosaltzeko edo askaltzeko, ziur oso gustuko izango dituzula!

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

1

Ahirako: esnea kazolatxo batean berotuko dugu su ertainean eta olo-malutak gehituko ditugu.

2

Su ertainean berotuko dugu pixkanaka-pixkanaka irabiatzen dugun bitartean loditu eta testura dentsoa lortu arte, 10 bat minutuz. Eztia gehitu eta zerbitzatuko dugu.

3

Apaintzeko: udarea eta kiwia ataletan moztuko dugu eta plateraren alde batean jarriko ditugu. Almendra txigortuak eta pixka bat birrinduta eta olo-malutak gehituko ditugu.

4

Kanela-hautsarekin eta txokolate beltza birrinduarekin apainduko dugu.

Ingredients

OSAGAIAK
Olo ahirako:
 100 g olo-maluta
 20 g ezti
Apaintzeko:
 1 Udare
 1 Kiwi
 Almendra txigortuak
 Kanela-hautsa
 Txokolate beltza
 Olo-malutak

Directions

1

Ahirako: esnea kazolatxo batean berotuko dugu su ertainean eta olo-malutak gehituko ditugu.

2

Su ertainean berotuko dugu pixkanaka-pixkanaka irabiatzen dugun bitartean loditu eta testura dentsoa lortu arte, 10 bat minutuz. Eztia gehitu eta zerbitzatuko dugu.

3

Apaintzeko: udarea eta kiwia ataletan moztuko dugu eta plateraren alde batean jarriko ditugu. Almendra txigortuak eta pixka bat birrinduta eta olo-malutak gehituko ditugu.

4

Kanela-hautsarekin eta txokolate beltza birrinduarekin apainduko dugu.

Olo eta udare ahia
Hurrengo artikulua