Print Options:

Pasta krematsua barazkiekin

Yields4 Servings

Erabili soberan dituzun barazkia eta prestatu Pasta krematsu gozo hau barazkiekin! Bai, bai, errezeta gazia da, horiek ere benetan gustuko dituzuela dakigu eta!

OSAGAIAK:
Barazkiak prestatzeko:
 Zenbait barazki (ustiapen-produktua)
 Oliba-olio birjina estra
 Gatza
 2 koilarakada ezti
 Belar proventzalak
 Intxaur moskatua
 150 ml barazki-salda
Saltsa prestatzeko:
 400 g tomate birrindu
 100 ml Kaiku Km0 pasta prestatzeko esne-gain
 Gatza
 Piper beltza
 Ezkai freskoa
Pasta prestatzeko:
 Ura
 Gatza
 Papardelle
 Oliba-olio birjina estra
 Parmesano gazta-hautsa
1

Barazkiak prestatzeko: barazkiak zatitxotan zatituko ditugu, kristalezko labe-erretilu batean jarri, olioa gehitu eta onduko ditugu.

2

Beste bol batean, eztia eta belar probentzalak intxaur moskatuarekin eta barazki-saldarekin nahastuko ditugu. Barazkiak nahasketarekin bustiko ditugu eta 190 ÂșC-tan labekatuko dugu 25-30 minutuz.

3

Saltsa prestatzeko: lapiko batean tomate birrindua berotuko dugu kozinatzeko esne-gainarekin, gatzarekin, piper beltzarekin eta ezkai pixka batekin. Irakiten hastean, nahasketa 10 minutuz kozinatuko dugu saltsa urritu arte eta geroko gordeko dugu.

4

Pasta prestatzeko: ura irakiten eta gatza duen lapiko batean pasta 8-10 minutuz egosiko dugu, xukatuko dugu eta olioztatuko dugu. Bi sekziotan moztutako barazkiekin batera plateratuko dugu, gatza nahierara gehituko dugu eta gaztarekin apainduko dugu.

5

Errezeta honetan hozkailuan hasita edo umeltzeko zorian ditugun barazkiak erabiliko ditugu ustiapeneko produktu gisa, espeziekin eta oliba-olio pixka batekin labekatzean lehengai hori erabiliko baitugu eta emaitza onarekin gainera.

Nutrition Facts

Servings 0