Print Options:

Sagar-tarta

Yields10 ServingsTotal Time1 hr

Sagar tarta gustuko? Prestatzen irakatsiko dizugu errezeta erraz honekin, etxean gozatu dezazun. Erakutsiko diguzu nola atera zaizun?

OSAGAIAK
Kremarako:
 500 ml Kaiku KM0 esne erdigaingabetua
 Kanela zotz bat
 3 Arrautza gorringo
 40 g arto-irin
 3 Koilarakada azukre
Sagar-tartarako:
 Hostore orri errektangeluar 1 gurinarekin
 2 Sagar golden
 1 Arrautza
 Azukrea
 Abrikot Marmelada
1

Kremarako: esnea egosiko dugu kanela zotzarekin eta 5 minutuz jalkiko dugu.

2

Kanela zotza kenduko dugu eta berezirik gorringoak nahastuko ditugu arto-irinarekin eta azukrearekin. Nahasketan esne bero pixka bat botako dugu, ontzian berriro sartuko dugu eta berotuko dugu loditu arte eta irabiatzeari utzi gabe.

3

Sagar-tartarako: Hostore orria zabalduko dugu eta muturrak moztuko ditugu ertzak egiteko. Krema, sagar zurituak eta zatituak banatuko ditugu eta ertzak margotuko ditugu.

4

Azukrez hautseztatuko dugu, 180 ÂșCtan laberatuko dugu 25 minutuz eta amaitzeko abrikot marmelada pixka batekin margotuko dugu.

Nutrition Facts

Servings 0