Amen batean postre bat prestatu behar duzu? Sagarrrezko crumble honekin esne-gainarekin lortuko duzu
NOLA EGIN ERREZETA HAU URRATSEZ URRATS
Sagarrezko crumblea prestatzeko: sagarrak zuritu, kubotxotan moztu eta bol batean jarriko ditugu. Kanela, eztia, laranja-zukua, intxaur txikituak gehitu eta dena nahastuko dugu. Geroko gordeko dugu.
Beste bol batean, irina, gurina giro-tenperaturan, azukrea eta gatza nahastuko ditugu.
Prestakuntza biak nahastuko ditugu, gustukoen ditugun ontzietan isuri eta 190 ºC-tan labekatuko dugu 20 bat minutuz.
Apaintzeko: Kaiku Km0 harrotzeko esne-gaina eta azukrea harrotuko ditugu eta crumblea apaintzeko erdian esne-gain pixka bat jarriko dugu.
Ingredients
Directions
Sagarrezko crumblea prestatzeko: sagarrak zuritu, kubotxotan moztu eta bol batean jarriko ditugu. Kanela, eztia, laranja-zukua, intxaur txikituak gehitu eta dena nahastuko dugu. Geroko gordeko dugu.
Beste bol batean, irina, gurina giro-tenperaturan, azukrea eta gatza nahastuko ditugu.
Prestakuntza biak nahastuko ditugu, gustukoen ditugun ontzietan isuri eta 190 ºC-tan labekatuko dugu 20 bat minutuz.
Apaintzeko: Kaiku Km0 harrotzeko esne-gaina eta azukrea harrotuko ditugu eta crumblea apaintzeko erdian esne-gain pixka bat jarriko dugu.