fbpx
OSAGAIAK:
Sagarrezko crumblea prestatzeko:
 2 sagar
 1 tbsp kanela
 1 tbsp ezti
 1 laranja
 25 g pekan intxaur
 150 g irin
 100 g Kaiku gurin
 65 g azukre beltz
 Gatza
Apaintzeko:
 250 ml Kaiku Km0 harrotzeko esne-gain
 80 g azukre zuri
Yields4 Servings
Total Time30 mins
TweetSave
RatingDifficultyBeginner

Amen batean postre bat prestatu behar duzu? Sagarrrezko crumble honekin esne-gainarekin lortuko duzu

NOLA EGIN ERREZETA HAU URRATSEZ URRATS

1

Sagarrezko crumblea prestatzeko: sagarrak zuritu, kubotxotan moztu eta bol batean jarriko ditugu. Kanela, eztia, laranja-zukua, intxaur txikituak gehitu eta dena nahastuko dugu. Geroko gordeko dugu.

2

Beste bol batean, irina, gurina giro-tenperaturan, azukrea eta gatza nahastuko ditugu.

3

Prestakuntza biak nahastuko ditugu, gustukoen ditugun ontzietan isuri eta 190 ºC-tan labekatuko dugu 20 bat minutuz.

4

Apaintzeko: Kaiku Km0 harrotzeko esne-gaina eta azukrea harrotuko ditugu eta crumblea apaintzeko erdian esne-gain pixka bat jarriko dugu.

Ingredients

OSAGAIAK:
Sagarrezko crumblea prestatzeko:
 2 sagar
 1 tbsp kanela
 1 tbsp ezti
 1 laranja
 25 g pekan intxaur
 150 g irin
 100 g Kaiku gurin
 65 g azukre beltz
 Gatza
Apaintzeko:
 250 ml Kaiku Km0 harrotzeko esne-gain
 80 g azukre zuri

Directions

1

Sagarrezko crumblea prestatzeko: sagarrak zuritu, kubotxotan moztu eta bol batean jarriko ditugu. Kanela, eztia, laranja-zukua, intxaur txikituak gehitu eta dena nahastuko dugu. Geroko gordeko dugu.

2

Beste bol batean, irina, gurina giro-tenperaturan, azukrea eta gatza nahastuko ditugu.

3

Prestakuntza biak nahastuko ditugu, gustukoen ditugun ontzietan isuri eta 190 ºC-tan labekatuko dugu 20 bat minutuz.

4

Apaintzeko: Kaiku Km0 harrotzeko esne-gaina eta azukrea harrotuko ditugu eta crumblea apaintzeko erdian esne-gain pixka bat jarriko dugu.

Sagarrezko crumblea esne-gainarekin