fbpx

Hostorezko Tututxoak Kakao-Kremarekin

By 3 ekaina, 2019 No Comments
Canutillos de Hojaldre rellenos de cacao
OSAGAIAK:
Tututxoentzat:
 Hostore xafla 1 gurinarekin
 Oliba-olio leuna
 Arrautza 1
Kakao-krema
 200 g hur
 100 g kakao-hautsa
 80 ml oliba-olio leuna
 3 koilarakada azukre
Apaintzeko:
 Azukre-hautsa
Materialak:
 Tututxoentzako moldeak
Yields4 Servings
Total Time50 mins
TweetSave
RatingDifficultyBeginner

Zenbatetan eskatzen dituzu Tututxo barrubeteak lagunartean ateratzean? Baina, zenbatetan ahalegindu zara etxean prestatzen?‍‍ Aurkitu errezeta gure webean eta animatu saiatzera

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

1

Tututxoentzat: hostorea 2cm-ko zabalera duten tiretan moztuko dugu. Moldeak olioarekin koipetuko ditugu eta hostore tirekin estaliko ditugu ertzak inguratzen. Labeko papera duen erretilu batean labekatuko dugu 10 minutuz 200 ºC-tan.

2

Kakao-kremarako: zartaginean hurrak txigortuko ditugu, azkenik birrinduko ditugu eta irabiatzeko ontzi batean jarriko ditugu.

3

Esnea berotuko dugu eta aurreko ontzira botako dugu azukrearekin eta kakao-hautsarekin bat. Dena irabiatuko dugu pixkana-pixkanaka olioa gehitzen dugun bitartean krema bat lortu arte, ondoren, mahukan gordeko dugu.

4

Tututxoak beteko ditugu, plateratuko ditugu eta gainetik azukre-hautsarekin apainduko ditugu.

Ingredients

OSAGAIAK:
Tututxoentzat:
 Hostore xafla 1 gurinarekin
 Oliba-olio leuna
 Arrautza 1
Kakao-krema
 200 g hur
 100 g kakao-hautsa
 80 ml oliba-olio leuna
 3 koilarakada azukre
Apaintzeko:
 Azukre-hautsa
Materialak:
 Tututxoentzako moldeak

Directions

1

Tututxoentzat: hostorea 2cm-ko zabalera duten tiretan moztuko dugu. Moldeak olioarekin koipetuko ditugu eta hostore tirekin estaliko ditugu ertzak inguratzen. Labeko papera duen erretilu batean labekatuko dugu 10 minutuz 200 ºC-tan.

2

Kakao-kremarako: zartaginean hurrak txigortuko ditugu, azkenik birrinduko ditugu eta irabiatzeko ontzi batean jarriko ditugu.

3

Esnea berotuko dugu eta aurreko ontzira botako dugu azukrearekin eta kakao-hautsarekin bat. Dena irabiatuko dugu pixkana-pixkanaka olioa gehitzen dugun bitartean krema bat lortu arte, ondoren, mahukan gordeko dugu.

4

Tututxoak beteko ditugu, plateratuko ditugu eta gainetik azukre-hautsarekin apainduko ditugu.

Hostorezko Tututxoak Kakao-Kremarekin