Nola egon daiteke hain ona errezeta hau? Deskubritzera animatzen zaitugu! Eskatu laguntza etxeko txikienei, ziur chef txikiak izatean gustuko dutela errezeta erraz eta gozo-gozo honekin!
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Betegarrirako: hiru sagar zuritu eta zatietan moztuko ditugu Sagarrekin eta banilla lekaren barrualdearekin nahastuko ditugu, birrinduko dugu eta nahasketa ontzi batean botako dugu
Gainerako bi sagarrak kubotxo oso txikietan zatituko ditugu eta aurreko nahasketara gehituko ditugu. 20 minutuz kozinatuko dugu su ertainean ur osoa lurrundu arte eta geroko gordeko dugu.
Orearako: hostore xaflak 9 laukietan moztuko ditugu, betegarria muturretan jarriko dugu eta biribilkiak eratuko ditugu lehenik bi aldeak tolestuz eta azkenik biribilkatuko ditugu.
Labe-papera duen erretilu batean jarriko ditugu, loturaren ertza beheko partean jarriko dugu. Arrautza irabiatuarekin margotuko dugu, bi mozketa egingo ditugu goiko partean eta 20 minutuz labekatuko dugu 200 ºC-tan.
Ingredients
Directions
Betegarrirako: hiru sagar zuritu eta zatietan moztuko ditugu Sagarrekin eta banilla lekaren barrualdearekin nahastuko ditugu, birrinduko dugu eta nahasketa ontzi batean botako dugu
Gainerako bi sagarrak kubotxo oso txikietan zatituko ditugu eta aurreko nahasketara gehituko ditugu. 20 minutuz kozinatuko dugu su ertainean ur osoa lurrundu arte eta geroko gordeko dugu.
Orearako: hostore xaflak 9 laukietan moztuko ditugu, betegarria muturretan jarriko dugu eta biribilkiak eratuko ditugu lehenik bi aldeak tolestuz eta azkenik biribilkatuko ditugu.
Labe-papera duen erretilu batean jarriko ditugu, loturaren ertza beheko partean jarriko dugu. Arrautza irabiatuarekin margotuko dugu, bi mozketa egingo ditugu goiko partean eta 20 minutuz labekatuko dugu 200 ºC-tan.