fbpx
OSAGAIAK:
Mini Croissantak egiteko:
 Hostopil-lamina 1, gurinarekin.
 1 Arrautza
Betegarria egiteko:
 350 g mascarpone gazta
 3 Kaiku Bifi Km0 jogurt, laranja-zatitxoekin.
 Laranja 1en birrindura.
 Banilla-esentzia.
Yields6 Servings
Total Time40 mins
TweetSave
RatingDifficultyBeginner

Zerk du horrelako usain goxoa? Mmmm... Eta zeinen zapore ona! Mini croissantak, barrutik beteta! Eta, ez baldin bazenekien nola prestatzen diren, gaur irakatsiko dizugu urrats soil-soilen bidez zer-nola egin dugun Kaiku Km0-n. Laranja-zatitxoak dituen Kaiku Bifi Km0 jogurt goxo-goxoarekin, gainera! Liluratu egingo zaitu!

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

1

Mini croissantak egiteko: hostopila hiruki txikitan ebakiko dugu, eta croissantak egingo ditugu, zatirik zabalenetik heldu eta puntaraino bilduz.

2

Azpil batean ipiniko ditugu, laberako paperarekin, punta gorantz dutela. Arrautza irabiatuarekin margotuko ditugu. 15 minutuz laberatuko ditugu, 200 ºC-tan, eta hozten utziko ditugu.

3

Barrukoa egitekoa: katilu zabal batean, apur bat irabiatuko dugu mascarpone gazta, eta jogurtak gaineratuko ditugu. Laranja-birrindura eta banilla-esentzia gaineratuko ditugu, eta osorik nahastuko.

4

Croissantak erditik ebakiko ditugu, zeharretara; oinarria aurreko nahastearekin beteko dugu, eta gainarekin estaliko.

Ingredients

OSAGAIAK:
Mini Croissantak egiteko:
 Hostopil-lamina 1, gurinarekin.
 1 Arrautza
Betegarria egiteko:
 350 g mascarpone gazta
 3 Kaiku Bifi Km0 jogurt, laranja-zatitxoekin.
 Laranja 1en birrindura.
 Banilla-esentzia.

Directions

1

Mini croissantak egiteko: hostopila hiruki txikitan ebakiko dugu, eta croissantak egingo ditugu, zatirik zabalenetik heldu eta puntaraino bilduz.

2

Azpil batean ipiniko ditugu, laberako paperarekin, punta gorantz dutela. Arrautza irabiatuarekin margotuko ditugu. 15 minutuz laberatuko ditugu, 200 ºC-tan, eta hozten utziko ditugu.

3

Barrukoa egitekoa: katilu zabal batean, apur bat irabiatuko dugu mascarpone gazta, eta jogurtak gaineratuko ditugu. Laranja-birrindura eta banilla-esentzia gaineratuko ditugu, eta osorik nahastuko.

4

Croissantak erditik ebakiko ditugu, zeharretara; oinarria aurreko nahastearekin beteko dugu, eta gainarekin estaliko.

Mini croissant barrubeteak