fbpx
OSAGAIAK:
 6 gelatina-orri
 300 ml Kaiku harrotzeko esnegain.
 350 ml Kaiku Km0 esne gaingabetu.
 50 g azukre hauts
 30 g te (aprobetxatzeko produktua).
 40 g fruitu gorrien marmelada
Yields4 Servings
Total Time2 hrs 30 mins
TweetSave
RatingDifficultyBeginner

Inoiz pentsatu duzu te-poltsatxoei bigarren bizitza bat ematea? Panna cotta goxo-goxo bat prestatu daiteke, Kaiku Km0-n egin dugun moduan! Ikusi gure webgunean pausoz pauso nola geratu zaigun, eta animatu prestatzera!

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

1

Hasteko, gelatina-orriak hidratatuko ditugu ur hotzetan. Bestalde, esnegaina eta Kaiku Km0 esne gaingabetua batuko ditugu ontzi batean.

2

Era berean, azukre hautsa gaineratuko dugu, eta tea ipiniko dugu iragazki batekin. Nahasketa berotuko dugu ketan ipinita arte; ontzia sutatik kendu eta infusionatzen utziko dugu 5 minutuz.

3

Era berean, azukre hautsa gaineratuko dugu, eta tea ipiniko dugu iragazki batekin. Nahasketa berotuko dugu ketan ipinita arte; ontzia sutatik kendu eta infusionatzen utziko dugu 5 minutuz.

4

Panna cottak hozten utziko ditugu bi orduz gutxi gorabehera, eta gainazala marmelada pixka batekin apainduko dugu.

Ingredients

OSAGAIAK:
 6 gelatina-orri
 300 ml Kaiku harrotzeko esnegain.
 350 ml Kaiku Km0 esne gaingabetu.
 50 g azukre hauts
 30 g te (aprobetxatzeko produktua).
 40 g fruitu gorrien marmelada

Directions

1

Hasteko, gelatina-orriak hidratatuko ditugu ur hotzetan. Bestalde, esnegaina eta Kaiku Km0 esne gaingabetua batuko ditugu ontzi batean.

2

Era berean, azukre hautsa gaineratuko dugu, eta tea ipiniko dugu iragazki batekin. Nahasketa berotuko dugu ketan ipinita arte; ontzia sutatik kendu eta infusionatzen utziko dugu 5 minutuz.

3

Era berean, azukre hautsa gaineratuko dugu, eta tea ipiniko dugu iragazki batekin. Nahasketa berotuko dugu ketan ipinita arte; ontzia sutatik kendu eta infusionatzen utziko dugu 5 minutuz.

4

Panna cottak hozten utziko ditugu bi orduz gutxi gorabehera, eta gainazala marmelada pixka batekin apainduko dugu.

Tezko panna cotta

Utzi iruzkina