Inoiz pentsatu duzu te-poltsatxoei bigarren bizitza bat ematea? Panna cotta goxo-goxo bat prestatu daiteke, Kaiku Km0-n egin dugun moduan! Ikusi gure webgunean pausoz pauso nola geratu zaigun, eta animatu prestatzera!
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Hasteko, gelatina-orriak hidratatuko ditugu ur hotzetan. Bestalde, esnegaina eta Kaiku Km0 esne gaingabetua batuko ditugu ontzi batean.
Era berean, azukre hautsa gaineratuko dugu, eta tea ipiniko dugu iragazki batekin. Nahasketa berotuko dugu ketan ipinita arte; ontzia sutatik kendu eta infusionatzen utziko dugu 5 minutuz.
Era berean, azukre hautsa gaineratuko dugu, eta tea ipiniko dugu iragazki batekin. Nahasketa berotuko dugu ketan ipinita arte; ontzia sutatik kendu eta infusionatzen utziko dugu 5 minutuz.
Panna cottak hozten utziko ditugu bi orduz gutxi gorabehera, eta gainazala marmelada pixka batekin apainduko dugu.
Ingredients
Directions
Hasteko, gelatina-orriak hidratatuko ditugu ur hotzetan. Bestalde, esnegaina eta Kaiku Km0 esne gaingabetua batuko ditugu ontzi batean.
Era berean, azukre hautsa gaineratuko dugu, eta tea ipiniko dugu iragazki batekin. Nahasketa berotuko dugu ketan ipinita arte; ontzia sutatik kendu eta infusionatzen utziko dugu 5 minutuz.
Era berean, azukre hautsa gaineratuko dugu, eta tea ipiniko dugu iragazki batekin. Nahasketa berotuko dugu ketan ipinita arte; ontzia sutatik kendu eta infusionatzen utziko dugu 5 minutuz.
Panna cottak hozten utziko ditugu bi orduz gutxi gorabehera, eta gainazala marmelada pixka batekin apainduko dugu.