fbpx
OSAGAIAK:
Sorbetea egiteko:
 3 banana
 3 Kaiku Bifi Km0 jogurt, bananazkoak.
 120 g estaltzeko txokolate (aprobetxatzeko produktua).
 300 g banillazko izozki.
Oinarria egiteko:
 4 galleta integral
 Olo-malutak
Yields4 Servings
Total Time20 mins
TweetSave
RatingDifficultyBeginner

Mmmm, kalkulu-akats bat egin duzu eta behar baino txokolate gehiago urtu duzu? Dabilenari gertatzen zaio! Baina, horretarako... Soluzio goxo-goxo bat daukagu! Platano eta txokolatezko sorbete hau prestatuko dugu... eta zirt-zart batean prest izango duzu egunik beroenetarako edari freskagarri hau! Animatzen prestatzera?

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

1

Sorbetea egiteko: platanoak zuritu eta zati oso txikitan ebakiko dugu, eta jogurtekin nahastuko ditugu katilu batean.

2

Estaltzeko txokolatea urtuko dugu Maria bainuan, eta, aurreko nahasketari batu ondoren, nahastu egingo dugu.

3

Beste katilu batean, banillazko izozkia eta aurreko nahasketa elkartuko ditugu, harik eta nahasketa arin eta homogeneo bat lortu arte. Hozten utziko dugu.

4

Oinarria egiteko: galleta birrinduak eta olo-malutak batuko ditugu, eta nahastu egingo dugu. Nahasketa edalontzien oinarrian ipiniko dugu, eta sorbetea zerbitzatuko.

5

Kasu honetan, beste postre batzuetatik sobratu zaigun txokolate urtua. Berriro ere urtuko dugu Maria bainuan, eta beste postre baterako baliatuko dugu; hala, ez da alferrik galduko.

Ingredients

OSAGAIAK:
Sorbetea egiteko:
 3 banana
 3 Kaiku Bifi Km0 jogurt, bananazkoak.
 120 g estaltzeko txokolate (aprobetxatzeko produktua).
 300 g banillazko izozki.
Oinarria egiteko:
 4 galleta integral
 Olo-malutak

Directions

1

Sorbetea egiteko: platanoak zuritu eta zati oso txikitan ebakiko dugu, eta jogurtekin nahastuko ditugu katilu batean.

2

Estaltzeko txokolatea urtuko dugu Maria bainuan, eta, aurreko nahasketari batu ondoren, nahastu egingo dugu.

3

Beste katilu batean, banillazko izozkia eta aurreko nahasketa elkartuko ditugu, harik eta nahasketa arin eta homogeneo bat lortu arte. Hozten utziko dugu.

4

Oinarria egiteko: galleta birrinduak eta olo-malutak batuko ditugu, eta nahastu egingo dugu. Nahasketa edalontzien oinarrian ipiniko dugu, eta sorbetea zerbitzatuko.

5

Kasu honetan, beste postre batzuetatik sobratu zaigun txokolate urtua. Berriro ere urtuko dugu Maria bainuan, eta beste postre baterako baliatuko dugu; hala, ez da alferrik galduko.

Platano eta txokolatezko sorbetea

Utzi iruzkina