Mmmm, kalkulu-akats bat egin duzu eta behar baino txokolate gehiago urtu duzu? Dabilenari gertatzen zaio! Baina, horretarako... Soluzio goxo-goxo bat daukagu! Platano eta txokolatezko sorbete hau prestatuko dugu... eta zirt-zart batean prest izango duzu egunik beroenetarako edari freskagarri hau! Animatzen prestatzera?
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Sorbetea egiteko: platanoak zuritu eta zati oso txikitan ebakiko dugu, eta jogurtekin nahastuko ditugu katilu batean.
Estaltzeko txokolatea urtuko dugu Maria bainuan, eta, aurreko nahasketari batu ondoren, nahastu egingo dugu.
Beste katilu batean, banillazko izozkia eta aurreko nahasketa elkartuko ditugu, harik eta nahasketa arin eta homogeneo bat lortu arte. Hozten utziko dugu.
Oinarria egiteko: galleta birrinduak eta olo-malutak batuko ditugu, eta nahastu egingo dugu. Nahasketa edalontzien oinarrian ipiniko dugu, eta sorbetea zerbitzatuko.
Kasu honetan, beste postre batzuetatik sobratu zaigun txokolate urtua. Berriro ere urtuko dugu Maria bainuan, eta beste postre baterako baliatuko dugu; hala, ez da alferrik galduko.
Ingredients
Directions
Sorbetea egiteko: platanoak zuritu eta zati oso txikitan ebakiko dugu, eta jogurtekin nahastuko ditugu katilu batean.
Estaltzeko txokolatea urtuko dugu Maria bainuan, eta, aurreko nahasketari batu ondoren, nahastu egingo dugu.
Beste katilu batean, banillazko izozkia eta aurreko nahasketa elkartuko ditugu, harik eta nahasketa arin eta homogeneo bat lortu arte. Hozten utziko dugu.
Oinarria egiteko: galleta birrinduak eta olo-malutak batuko ditugu, eta nahastu egingo dugu. Nahasketa edalontzien oinarrian ipiniko dugu, eta sorbetea zerbitzatuko.
Kasu honetan, beste postre batzuetatik sobratu zaigun txokolate urtua. Berriro ere urtuko dugu Maria bainuan, eta beste postre baterako baliatuko dugu; hala, ez da alferrik galduko.