fbpx
OSAGAIAK:
Bonboiak egiteko:
 150 g anakardo
 100 g olo-maluta
 50 g pasa birrindu.
 2 Kaiku Km0 jogurt gaingabetu, ananazkoak
Apaintzeko:
 Estaltzeko txokolatea
 Anakardoak
Yields6 Servings
Total Time45 mins
TweetSave
RatingDifficultyBeginner

Mmmmm, biribil-biribila eta txokolatezkoa? Horrek bonboia izan behar du! Baina asmatu duzu barruan anakardoak dituela? Izugarri gustatuko zaizun ukitu desberdin bat! Animatzen prestatzera?

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

1

Bonboiak egiteko: anakardoak eta olo-malutak apur bat birrindu, eta katilu zabal batean ipiniko ditugu.

2

Pasen pasta eta Bifi Kaiku Km0 jogurtak erantsiko ditugu, eta nahastu egingo dugu masa dentso bat lortu arte. Bi koilara baliatuz, bolatxoak egingo ditugu, eta hozten utziko dugu.

3

Apaintzeko: ondoren, estaltzeko txokolatea urtuko dugu Maria bainuan, eta bolatxoak alde guztietatik estaliko ditugu, zotz batez lagundurik. Azpil batean utziko ditugu hozten, labeko paperarekin.

4

Estaltzeko txokolatea gogortu aurretik, anakardo birrinduak hautseztatuko ditugu bonboien gainetik.

Ingredients

OSAGAIAK:
Bonboiak egiteko:
 150 g anakardo
 100 g olo-maluta
 50 g pasa birrindu.
 2 Kaiku Km0 jogurt gaingabetu, ananazkoak
Apaintzeko:
 Estaltzeko txokolatea
 Anakardoak

Directions

1

Bonboiak egiteko: anakardoak eta olo-malutak apur bat birrindu, eta katilu zabal batean ipiniko ditugu.

2

Pasen pasta eta Bifi Kaiku Km0 jogurtak erantsiko ditugu, eta nahastu egingo dugu masa dentso bat lortu arte. Bi koilara baliatuz, bolatxoak egingo ditugu, eta hozten utziko dugu.

3

Apaintzeko: ondoren, estaltzeko txokolatea urtuko dugu Maria bainuan, eta bolatxoak alde guztietatik estaliko ditugu, zotz batez lagundurik. Azpil batean utziko ditugu hozten, labeko paperarekin.

4

Estaltzeko txokolatea gogortu aurretik, anakardo birrinduak hautseztatuko ditugu bonboien gainetik.

Anakardodun bonboiak