Mmmmm, biribil-biribila eta txokolatezkoa? Horrek bonboia izan behar du! Baina asmatu duzu barruan anakardoak dituela? Izugarri gustatuko zaizun ukitu desberdin bat! Animatzen prestatzera?
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Bonboiak egiteko: anakardoak eta olo-malutak apur bat birrindu, eta katilu zabal batean ipiniko ditugu.
Pasen pasta eta Bifi Kaiku Km0 jogurtak erantsiko ditugu, eta nahastu egingo dugu masa dentso bat lortu arte. Bi koilara baliatuz, bolatxoak egingo ditugu, eta hozten utziko dugu.
Apaintzeko: ondoren, estaltzeko txokolatea urtuko dugu Maria bainuan, eta bolatxoak alde guztietatik estaliko ditugu, zotz batez lagundurik. Azpil batean utziko ditugu hozten, labeko paperarekin.
Estaltzeko txokolatea gogortu aurretik, anakardo birrinduak hautseztatuko ditugu bonboien gainetik.
Ingredients
Directions
Bonboiak egiteko: anakardoak eta olo-malutak apur bat birrindu, eta katilu zabal batean ipiniko ditugu.
Pasen pasta eta Bifi Kaiku Km0 jogurtak erantsiko ditugu, eta nahastu egingo dugu masa dentso bat lortu arte. Bi koilara baliatuz, bolatxoak egingo ditugu, eta hozten utziko dugu.
Apaintzeko: ondoren, estaltzeko txokolatea urtuko dugu Maria bainuan, eta bolatxoak alde guztietatik estaliko ditugu, zotz batez lagundurik. Azpil batean utziko ditugu hozten, labeko paperarekin.
Estaltzeko txokolatea gogortu aurretik, anakardo birrinduak hautseztatuko ditugu bonboien gainetik.