fbpx

 

OSAGAIAK:
 200 g gari irina
 80 g azukre
 2 arrautza
 100 ml oliba olio leun
 150 g krema-gazta
 Ahabiak
Yields2 Servings
Total Time50 mins

 

TweetSave
RatingDifficultyBeginner

Kafean bustitzen dituen horietakoa zara ala ez? Eta zuek, goizetan humore onez egoteko kafe bat behar duzuen horietakoak al zarete?

 

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

 

1

Madalenak prestatzeko: arrautzak azukrearekin irabiatu eta hau jogurta eta oliba olioarekin nahastu.

2

Irina eta legamia bahetzen dugu aurreko ontziaren gainean eta dena nahasten dugu.

3

Ahabiak eta gazta gehitzen dugu eta dena nahasi.

4

Masa molde batzuen gainean jartzen dugu madalena parpaila batzuekin eta 190 gradutara laberatzen dugu 25 minutuz gutxi gorabehera.

Ingredients

OSAGAIAK:
 200 g gari irina
 80 g azukre
 2 arrautza
 100 ml oliba olio leun
 150 g krema-gazta
 Ahabiak

Directions

1

Madalenak prestatzeko: arrautzak azukrearekin irabiatu eta hau jogurta eta oliba olioarekin nahastu.

2

Irina eta legamia bahetzen dugu aurreko ontziaren gainean eta dena nahasten dugu.

3

Ahabiak eta gazta gehitzen dugu eta dena nahasi.

4

Masa molde batzuen gainean jartzen dugu madalena parpaila batzuekin eta 190 gradutara laberatzen dugu 25 minutuz gutxi gorabehera.

Ahabia, masusta eta gazta madalenak