fbpx
OSAGAIAK:
Talotxoak egiteko:
 250 g irin
 40 ml oliba-olio leun
 4 g gozogintzako berantzagi
 Koilarakada 1 kanela-hauts
Apaintzeko:
 2 banana
 Ahabiak
 Eztia
 Txokolate beltza
Yields4 Servings
Total Time30 mins
TweetSave
RatingDifficultyBeginner

Inoiz probatu dituzu platanozko jogurtarekin egindako talotxoak? Bada, guk ekarriko dizugu errezeta! Ez galdu postre hau, sekulako arrakasta izango duzu senideen eta lagunen artean!

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

1

Irina jogurtekin, olioarekin, berantzagiarekin eta kanelarekin batera ipiniko dugu, irabiagailurako ontzian.

2

Zartagin batean, olioa ipiniko dugu; berotzen utzi eta, burruntzali batekin lagunduta, ore apur bat botako dugu. Bi aldeetatik egingo dugu.

3

Bata bestearen gainean ipiniko ditugu platerean, prestatzen ditugun heinean.

4

Laguntzeko, xaflatan egindako platanoa, ahabiak, ezti apur bat eta txokolate beltz birrindua ipiniko ditugu.

Ingredients

OSAGAIAK:
Talotxoak egiteko:
 250 g irin
 40 ml oliba-olio leun
 4 g gozogintzako berantzagi
 Koilarakada 1 kanela-hauts
Apaintzeko:
 2 banana
 Ahabiak
 Eztia
 Txokolate beltza

Directions

1

Irina jogurtekin, olioarekin, berantzagiarekin eta kanelarekin batera ipiniko dugu, irabiagailurako ontzian.

2

Zartagin batean, olioa ipiniko dugu; berotzen utzi eta, burruntzali batekin lagunduta, ore apur bat botako dugu. Bi aldeetatik egingo dugu.

3

Bata bestearen gainean ipiniko ditugu platerean, prestatzen ditugun heinean.

4

Laguntzeko, xaflatan egindako platanoa, ahabiak, ezti apur bat eta txokolate beltz birrindua ipiniko ditugu.

Banana-Talotxoak