Inoiz edo behin prestatu dituzu esne-bizkotxo goxo-goxoak? Oso erraz prestatzen den merienda, izugarri gustatuko zaizun koko-ukitu zoragarri batekin!
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Arrautzak irabiatuko ditugu, azukrearekin, esnearekin eta olioarekin.
Irina eta berantzagia gaineratuko ditugu, bahetuta, eta berriro irabiatuko dugu.
Nahasketa bizkotxo txikientzako silikonazko molde batean banatu, eta labean sartuko dugu, 180 ºC-tan, 25 minutuz.
Almibar bat prestatuko dugu, esnea eta azukrea irakinda; ondoren, bizkotxo txikien gainean ipiniko dugu isipu batekin, eta koko birrindua hautseztatuko diegu.
Ingredients
Directions
Arrautzak irabiatuko ditugu, azukrearekin, esnearekin eta olioarekin.
Irina eta berantzagia gaineratuko ditugu, bahetuta, eta berriro irabiatuko dugu.
Nahasketa bizkotxo txikientzako silikonazko molde batean banatu, eta labean sartuko dugu, 180 ºC-tan, 25 minutuz.
Almibar bat prestatuko dugu, esnea eta azukrea irakinda; ondoren, bizkotxo txikien gainean ipiniko dugu isipu batekin, eta koko birrindua hautseztatuko diegu.