fbpx
OSAGAIAK:
Bizkotxo txikiak egiteko:
 4 arrautza
 120 g azukre
 15 ml oliba-olio leun
 250 g irin
 8 g gozogintzako berantzagi
Apaintzeko:
 100 g azukre
 Koko birrindua
Materialak:
 Silikonazko moldea, bizkotxo txiki egiteko
Yields12 Servings
Total Time45 mins
TweetSave
RatingDifficultyBeginner

Inoiz edo behin prestatu dituzu esne-bizkotxo goxo-goxoak? Oso erraz prestatzen den merienda, izugarri gustatuko zaizun koko-ukitu zoragarri batekin!

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

1

Arrautzak irabiatuko ditugu, azukrearekin, esnearekin eta olioarekin.

2

Irina eta berantzagia gaineratuko ditugu, bahetuta, eta berriro irabiatuko dugu.

3

Nahasketa bizkotxo txikientzako silikonazko molde batean banatu, eta labean sartuko dugu, 180 ºC-tan, 25 minutuz.

4

Almibar bat prestatuko dugu, esnea eta azukrea irakinda; ondoren, bizkotxo txikien gainean ipiniko dugu isipu batekin, eta koko birrindua hautseztatuko diegu.

Ingredients

OSAGAIAK:
Bizkotxo txikiak egiteko:
 4 arrautza
 120 g azukre
 15 ml oliba-olio leun
 250 g irin
 8 g gozogintzako berantzagi
Apaintzeko:
 100 g azukre
 Koko birrindua
Materialak:
 Silikonazko moldea, bizkotxo txiki egiteko

Directions

1

Arrautzak irabiatuko ditugu, azukrearekin, esnearekin eta olioarekin.

2

Irina eta berantzagia gaineratuko ditugu, bahetuta, eta berriro irabiatuko dugu.

3

Nahasketa bizkotxo txikientzako silikonazko molde batean banatu, eta labean sartuko dugu, 180 ºC-tan, 25 minutuz.

4

Almibar bat prestatuko dugu, esnea eta azukrea irakinda; ondoren, bizkotxo txikien gainean ipiniko dugu isipu batekin, eta koko birrindua hautseztatuko diegu.

Esnezko Bizkotxo Txikiak