fbpx
OSAGAIAK:
Torradak egiteko:
 200 ml Kaiku esne-gain, harrotzeko
 1 Kanela-zotz
 100 g azukre
 1 Brioche ogi
 3 arrautza
 Oliba-olio leuna
Apaintzeko:
 Glas azukrea
 Kanela ehoa
Yields12 Servings
Total Time40 mins
TweetSave
RatingDifficultyBeginner

Harritu nahi dituzu zure etxeko gozozale amorratuenak postre batekin? Ikasi brioche-torrada paregabeak prestatzen, errezeta honen bidez.

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

1

Ontzi batean esnea eta esne-gaina berotuko ditugu, azukrearekin eta kanelarekin, irakin arte. Hozten utziko dugu 5 minutuz.

2

Bien bitartean, ogia xerratan egin eta azpil sakon batean ipiniko dugu.

3

Kanela-zotza erretiratu, eta edukia nahastuko dugu irabiatutako arrautzekin. Ebakitako ogiaren gainean isuri, eta 5 minutuz utziko dugu. Brioche-zatiei buelta eman, eta beste 5 minutuz utziko dugu.

4

Zartagin batean frijituko ditugu, oliba-olio berotan, eta azpil batean utziko, paper xurgatzaileak soberan den olioa har dezan. Xukatu ostean, apaindu egingo ditugu, glas azukrea eta kanela hautseztatuta.

Ingredients

OSAGAIAK:
Torradak egiteko:
 200 ml Kaiku esne-gain, harrotzeko
 1 Kanela-zotz
 100 g azukre
 1 Brioche ogi
 3 arrautza
 Oliba-olio leuna
Apaintzeko:
 Glas azukrea
 Kanela ehoa

Directions

1

Ontzi batean esnea eta esne-gaina berotuko ditugu, azukrearekin eta kanelarekin, irakin arte. Hozten utziko dugu 5 minutuz.

2

Bien bitartean, ogia xerratan egin eta azpil sakon batean ipiniko dugu.

3

Kanela-zotza erretiratu, eta edukia nahastuko dugu irabiatutako arrautzekin. Ebakitako ogiaren gainean isuri, eta 5 minutuz utziko dugu. Brioche-zatiei buelta eman, eta beste 5 minutuz utziko dugu.

4

Zartagin batean frijituko ditugu, oliba-olio berotan, eta azpil batean utziko, paper xurgatzaileak soberan den olioa har dezan. Xukatu ostean, apaindu egingo ditugu, glas azukrea eta kanela hautseztatuta.

Brioche-Torradak