Txokolatea gustuko eta mota bakarrarekin konformatzen zara? Behar duzun errezeta dugu guk.
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Txokolate beltzezko geruzarako: esnea eta esne-gaina ontzi batean berotuko ditugu. Gatzatu-hauts zorroa botako dugu, irabiatu eta irakingo dugu loditu arte. Sutik kenduko dugu, txokolate beltza urtuko dugu eta nahasketa metalezko 4 molde borobiletan banatuko dugu, oinarrian labe-papera jarrita. 30 minutuz hoztuko dugu.
Esne-txokolatezko geruzarako: aurreko prozesua errepikatuko dugu esne-txokolatearekin. Nahasketa txokolate beltzezko oinarriaren gainean botako dugu eta berriro 30 minutuz hoztuko dugu.
Txokolate zurizko geruzarako: prozesua azken aldiz errepikatuko dugu txokolate zuria urtuz. Nahasketa esne-txokolatezko geruzaren gainean botako dugu eta 30 minutuz hoztuko dugu.
Behin pasteltxoak hoztuta, bakoitza digestive gaileta baten gainean jarriko dugu kakao-hautsarekin apainduko dugu eta moldetik aterako ditugu.
Ingredients
Directions
Txokolate beltzezko geruzarako: esnea eta esne-gaina ontzi batean berotuko ditugu. Gatzatu-hauts zorroa botako dugu, irabiatu eta irakingo dugu loditu arte. Sutik kenduko dugu, txokolate beltza urtuko dugu eta nahasketa metalezko 4 molde borobiletan banatuko dugu, oinarrian labe-papera jarrita. 30 minutuz hoztuko dugu.
Esne-txokolatezko geruzarako: aurreko prozesua errepikatuko dugu esne-txokolatearekin. Nahasketa txokolate beltzezko oinarriaren gainean botako dugu eta berriro 30 minutuz hoztuko dugu.
Txokolate zurizko geruzarako: prozesua azken aldiz errepikatuko dugu txokolate zuria urtuz. Nahasketa esne-txokolatezko geruzaren gainean botako dugu eta 30 minutuz hoztuko dugu.
Behin pasteltxoak hoztuta, bakoitza digestive gaileta baten gainean jarriko dugu kakao-hautsarekin apainduko dugu eta moldetik aterako ditugu.