fbpx
OSAGAIAK:
Txokolate beltzezko geruzarako:
 200 ml Kaiku harrotzeko esne-gaina
 60 g azukre
 Gatzatu-hauts zorro bat
 90 g txokolate beltza
Esne-txokolatezko geruzarako:
 150 ml Kaiku harrotzeko esne-gaina
 20 g azukre
 Gatzatu-hauts zorro bat
 90 g esne-txokolate
Txokolate zurizko geruzarako:
 150 ml Kaiku harrotzeko esne-gaina
 20 g azukre
 Gatzatu-hauts zorro bat
 90 g txokolate zuri
3 txokolatezko pasteltxoentzat:
 4 gaileta digestive
 Kakao-hautsa
Materialak:
 Metalezko molde borobilak
Yields4 Servings
Total Time2 hrs
TweetSave
RatingDifficultyBeginner

Txokolatea gustuko eta mota bakarrarekin konformatzen zara? Behar duzun errezeta dugu guk.

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

1

Txokolate beltzezko geruzarako: esnea eta esne-gaina ontzi batean berotuko ditugu. Gatzatu-hauts zorroa botako dugu, irabiatu eta irakingo dugu loditu arte. Sutik kenduko dugu, txokolate beltza urtuko dugu eta nahasketa metalezko 4 molde borobiletan banatuko dugu, oinarrian labe-papera jarrita. 30 minutuz hoztuko dugu.

2

Esne-txokolatezko geruzarako: aurreko prozesua errepikatuko dugu esne-txokolatearekin. Nahasketa txokolate beltzezko oinarriaren gainean botako dugu eta berriro 30 minutuz hoztuko dugu.

3

Txokolate zurizko geruzarako: prozesua azken aldiz errepikatuko dugu txokolate zuria urtuz. Nahasketa esne-txokolatezko geruzaren gainean botako dugu eta 30 minutuz hoztuko dugu.

4

Behin pasteltxoak hoztuta, bakoitza digestive gaileta baten gainean jarriko dugu kakao-hautsarekin apainduko dugu eta moldetik aterako ditugu.

Ingredients

OSAGAIAK:
Txokolate beltzezko geruzarako:
 200 ml Kaiku harrotzeko esne-gaina
 60 g azukre
 Gatzatu-hauts zorro bat
 90 g txokolate beltza
Esne-txokolatezko geruzarako:
 150 ml Kaiku harrotzeko esne-gaina
 20 g azukre
 Gatzatu-hauts zorro bat
 90 g esne-txokolate
Txokolate zurizko geruzarako:
 150 ml Kaiku harrotzeko esne-gaina
 20 g azukre
 Gatzatu-hauts zorro bat
 90 g txokolate zuri
3 txokolatezko pasteltxoentzat:
 4 gaileta digestive
 Kakao-hautsa
Materialak:
 Metalezko molde borobilak

Directions

1

Txokolate beltzezko geruzarako: esnea eta esne-gaina ontzi batean berotuko ditugu. Gatzatu-hauts zorroa botako dugu, irabiatu eta irakingo dugu loditu arte. Sutik kenduko dugu, txokolate beltza urtuko dugu eta nahasketa metalezko 4 molde borobiletan banatuko dugu, oinarrian labe-papera jarrita. 30 minutuz hoztuko dugu.

2

Esne-txokolatezko geruzarako: aurreko prozesua errepikatuko dugu esne-txokolatearekin. Nahasketa txokolate beltzezko oinarriaren gainean botako dugu eta berriro 30 minutuz hoztuko dugu.

3

Txokolate zurizko geruzarako: prozesua azken aldiz errepikatuko dugu txokolate zuria urtuz. Nahasketa esne-txokolatezko geruzaren gainean botako dugu eta 30 minutuz hoztuko dugu.

4

Behin pasteltxoak hoztuta, bakoitza digestive gaileta baten gainean jarriko dugu kakao-hautsarekin apainduko dugu eta moldetik aterako ditugu.

3 Txokolatezko Pasteltxoak
Hurrengo artikulua