Trufa-tarta da errezeta perfektua! Gozogintzako tartarik ezagunenetako bat, orain zuk zeuk presta dezakezu etxean. Oso erraza! Anima zaitez.
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Oinarria egiteko: gailetak birrinduko ditugu, gurin urtuarekin batera, eta nahaskia tarta-molde baten oinarrian eta hormetan ipiniko dugu, laberatzeko paperarekin. 15 minutuz laberatuko dugu, 180 ºC-tan, eta hozten utziko dugu.
Moussea egiteko: esnea eta txokolatea berotuko dugu ontzi batean, eta aparte nahastuko ditugu gorringoak irinarekin eta azukrearekin. Esnea txokolatearekin berotzen denean, apur bat botako dugu gorringoen gainean; nahastu eta berriro ere ontzira botako dugu. Loditu arte berotu, eta hozten utziko dugu.
Esne-gaina harrotu eta apurka-apurka nahastuko dugu aurreko txokolate-kremarekin, barruranzko mugimenduak eginez. Tarta beteko dugu.
Apaintzeko: ahabi bakan batzuk ipiniko ditugu moussearen gainean eta mendafin-orri batzuk ipiniko ditugu azkenik. Hozten utziko dugu.
Ingredients
Directions
Oinarria egiteko: gailetak birrinduko ditugu, gurin urtuarekin batera, eta nahaskia tarta-molde baten oinarrian eta hormetan ipiniko dugu, laberatzeko paperarekin. 15 minutuz laberatuko dugu, 180 ºC-tan, eta hozten utziko dugu.
Moussea egiteko: esnea eta txokolatea berotuko dugu ontzi batean, eta aparte nahastuko ditugu gorringoak irinarekin eta azukrearekin. Esnea txokolatearekin berotzen denean, apur bat botako dugu gorringoen gainean; nahastu eta berriro ere ontzira botako dugu. Loditu arte berotu, eta hozten utziko dugu.
Esne-gaina harrotu eta apurka-apurka nahastuko dugu aurreko txokolate-kremarekin, barruranzko mugimenduak eginez. Tarta beteko dugu.
Apaintzeko: ahabi bakan batzuk ipiniko ditugu moussearen gainean eta mendafin-orri batzuk ipiniko ditugu azkenik. Hozten utziko dugu.