Bizkotxoaren gozoa eta laranjaren zitrikoak bat eginda. Liluratu egingo zaitu!
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Bizkotxoa egiteko: Azukrea eta laranja-birrindura nahastuko ditugu, harik eta testura homogeneo bat lortu arte.
Arrautzak gehitu eta guztia harrotuko dugu. Harrotu ostean, laranja beraren zukua, oliba-olioa eta esnea gehituko ditugu, eta berriro ere nahastuko.
Irina eta berantzagia bahetuko ditugu aurreko orearen gainean; ondu eta nahastu egingo dugu. Olioz eta irinez igurtzitako molde batean ipiniko dugu orea, eta 40 minutuz edukiko dugu labean, 180 ºC-tan.
Glaseatua egiteko eta apaintzeko: Aparteko katilu batean, glas azukrea laranja zukuarekin irabiatuko dugu, eta bizkotxoaren gainean botako. Intxaurrak eta laranja konfitatuak birrindu, eta gainean hautseztatuko dugu, mendafin orriekin batera.
Ingredients
Directions
Bizkotxoa egiteko: Azukrea eta laranja-birrindura nahastuko ditugu, harik eta testura homogeneo bat lortu arte.
Arrautzak gehitu eta guztia harrotuko dugu. Harrotu ostean, laranja beraren zukua, oliba-olioa eta esnea gehituko ditugu, eta berriro ere nahastuko.
Irina eta berantzagia bahetuko ditugu aurreko orearen gainean; ondu eta nahastu egingo dugu. Olioz eta irinez igurtzitako molde batean ipiniko dugu orea, eta 40 minutuz edukiko dugu labean, 180 ºC-tan.
Glaseatua egiteko eta apaintzeko: Aparteko katilu batean, glas azukrea laranja zukuarekin irabiatuko dugu, eta bizkotxoaren gainean botako. Intxaurrak eta laranja konfitatuak birrindu, eta gainean hautseztatuko dugu, mendafin orriekin batera.