Bazenekin arroz-pastel ospetsuek ez daukatela arrozik? Disfrutatu errezeta zoragarri honetaz; oso-oso erraza prestatzen eta goxo-goxoa!
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Nahasketa egiteko. Gurina eta azukrea irabiatuko ditugu, pomada-puntuan, harik eta nahasketa homogeneo bat lortu arte.
Irabiatzen ari garen heinean, arrautzak gaineratuko ditugu, banan-banan; ondoren, irina gehitu eta berriro nahastuko dugu. Azkenik, esnea gaineratuko dugu, nahasketa osoa irabiatzen dugun bitartean, eta geroko utziko dugu.
Arroz-pastela egiteko. Hostopila ebakiko dugu, metalezko molde zirkular batekin (molde horrek flana egiteko moldeak baino diametro handiagoa izan behar du).
Flan-molde bakoitza gurin apur bat gehiagorekin igurtziko dugu; hostopila eta aurreko nahasketa ipini, eta labean sartuko dugu, 200 ºC-tan, 20 minutu inguruz.
Ingredients
Directions
Nahasketa egiteko. Gurina eta azukrea irabiatuko ditugu, pomada-puntuan, harik eta nahasketa homogeneo bat lortu arte.
Irabiatzen ari garen heinean, arrautzak gaineratuko ditugu, banan-banan; ondoren, irina gehitu eta berriro nahastuko dugu. Azkenik, esnea gaineratuko dugu, nahasketa osoa irabiatzen dugun bitartean, eta geroko utziko dugu.
Arroz-pastela egiteko. Hostopila ebakiko dugu, metalezko molde zirkular batekin (molde horrek flana egiteko moldeak baino diametro handiagoa izan behar du).
Flan-molde bakoitza gurin apur bat gehiagorekin igurtziko dugu; hostopila eta aurreko nahasketa ipini, eta labean sartuko dugu, 200 ºC-tan, 20 minutu inguruz.