fbpx
Osagaiak:
 Banilla leka 1
 6 arrautza
 140 g azukre
 4 gatzatu
 Karamelu likidoa
 Maria gailetak
 Txokolatezko pipitak
Materialak:
 Flanak egiteko moldeak
Yields8 Servings
Total Time1 hr 15 mins
TweetSave
RatingDifficultyBeginner

Flana oraingoan! Hain da prestatzeko erraza, non edozein egoerarako aukeratuko baituzu! Nola prestatzen den irakatsiko dizugu!

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

1

Banilla leka ireki eta esnearekin bat elkartuko dugu. Nahasketa irakin arte berotuko dugu eta 5 minutuz jalkiko dugu.

2

Banilla leka kenduko dugu eta bol batean arrautzak irabiatuko ditugu azukrearekin bat. Arinki harrotuak daudenean, esnea eta gatzatuak gehituko ditugu eta berriro nahastuko dugu.

3

Moldeen oinarria karamelu likidoarekin estaliko ditugu eta flanaren nahasketa botako dugu.

4

Maria gailetak txikitu eta moldearen goiko partean jarriko ditugu. Flanak ura duen erretilu batean jarriko ditugu, 180 ºCtan labekatuko dugu 45 minutuz, moldetik aterako ditugu eta txokolatezko pipitekin apainduko ditugu.

Ingredients

Osagaiak:
 Banilla leka 1
 6 arrautza
 140 g azukre
 4 gatzatu
 Karamelu likidoa
 Maria gailetak
 Txokolatezko pipitak
Materialak:
 Flanak egiteko moldeak

Directions

1

Banilla leka ireki eta esnearekin bat elkartuko dugu. Nahasketa irakin arte berotuko dugu eta 5 minutuz jalkiko dugu.

2

Banilla leka kenduko dugu eta bol batean arrautzak irabiatuko ditugu azukrearekin bat. Arinki harrotuak daudenean, esnea eta gatzatuak gehituko ditugu eta berriro nahastuko dugu.

3

Moldeen oinarria karamelu likidoarekin estaliko ditugu eta flanaren nahasketa botako dugu.

4

Maria gailetak txikitu eta moldearen goiko partean jarriko ditugu. Flanak ura duen erretilu batean jarriko ditugu, 180 ºCtan labekatuko dugu 45 minutuz, moldetik aterako ditugu eta txokolatezko pipitekin apainduko ditugu.

Gatzatu flana