Flana oraingoan! Hain da prestatzeko erraza, non edozein egoerarako aukeratuko baituzu! Nola prestatzen den irakatsiko dizugu!
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Banilla leka ireki eta esnearekin bat elkartuko dugu. Nahasketa irakin arte berotuko dugu eta 5 minutuz jalkiko dugu.
Banilla leka kenduko dugu eta bol batean arrautzak irabiatuko ditugu azukrearekin bat. Arinki harrotuak daudenean, esnea eta gatzatuak gehituko ditugu eta berriro nahastuko dugu.
Moldeen oinarria karamelu likidoarekin estaliko ditugu eta flanaren nahasketa botako dugu.
Maria gailetak txikitu eta moldearen goiko partean jarriko ditugu. Flanak ura duen erretilu batean jarriko ditugu, 180 ºCtan labekatuko dugu 45 minutuz, moldetik aterako ditugu eta txokolatezko pipitekin apainduko ditugu.
Ingredients
Directions
Banilla leka ireki eta esnearekin bat elkartuko dugu. Nahasketa irakin arte berotuko dugu eta 5 minutuz jalkiko dugu.
Banilla leka kenduko dugu eta bol batean arrautzak irabiatuko ditugu azukrearekin bat. Arinki harrotuak daudenean, esnea eta gatzatuak gehituko ditugu eta berriro nahastuko dugu.
Moldeen oinarria karamelu likidoarekin estaliko ditugu eta flanaren nahasketa botako dugu.
Maria gailetak txikitu eta moldearen goiko partean jarriko ditugu. Flanak ura duen erretilu batean jarriko ditugu, 180 ºCtan labekatuko dugu 45 minutuz, moldetik aterako ditugu eta txokolatezko pipitekin apainduko ditugu.