fbpx
Osagaiak:
Sagar kremarako:
 Reineta sagar 1
 25 g gurin
 Kanela-hauts koilaratxokada bat
 2 arrautza gorringo
 15 g arto-irin fina
 20 g azukre
Kauseren orerako:
 80 g gurin
 25 g azukre
 200 g hirin
 10 g gozogintzarako legamia
 2 arrautza
 Oliba-olioa leuna
Apaintzeko:
 Azukrea
 Kanela-hautsa
Yields8 Servings
Total Time1 hr
TweetSave
RatingDifficultyIntermediate

Kauserak! Ondo ezagutzen duzun postrea, eta askotan jan duzu, baina inoiz egin izan duzu? Gure errezeta erakutsiko dizugu, sagar-kremarekin

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

1

Sagar kremarako: sagarrak kubotan moztuko dugu eta lapiko batean sueztituko ditugu gurinarekin. Prest daudenean, esnea, kanela koilarakadak gehituko ditugu eta irakin arte berotuko dugu.

2

Beste ontzi batean, arrautza gorringoak irabiatuko ditugu arto-irin finarekin eta azukrearekin. Aurretik berotutako esne pixka bat gehituko dugu, nahasketa ontzian botako dugu eta berotuko dugu loditu arte. Hozten utziko dugu.

3

Kauseren orerako: esnea, gurina eta azukrea berotuko ditugu irakin arte. Sutik kenduko dugu nahasketa, irina eta legamia gehituko ditugu eta mihi batekin irabiatuko dugu nahasketa paretetatik bereizi arte. Arrautzak banan-banan gehitu ko ditugu eta berriro nahasiko dugu.

4

Olioa berotuko dugu, oreari kausera itxura emango diogu bi koilarez lagunduta. Ondoren, kauserak frijituko ditugu eta soberan dagoen olioa kenduko dugu paper xurgatzailearekin. Azukre eta kanelazko nahasketa batekin estaliko ditugu eta sagar kremarekin beteko ditugu.

Ingredients

Osagaiak:
Sagar kremarako:
 Reineta sagar 1
 25 g gurin
 Kanela-hauts koilaratxokada bat
 2 arrautza gorringo
 15 g arto-irin fina
 20 g azukre
Kauseren orerako:
 80 g gurin
 25 g azukre
 200 g hirin
 10 g gozogintzarako legamia
 2 arrautza
 Oliba-olioa leuna
Apaintzeko:
 Azukrea
 Kanela-hautsa

Directions

1

Sagar kremarako: sagarrak kubotan moztuko dugu eta lapiko batean sueztituko ditugu gurinarekin. Prest daudenean, esnea, kanela koilarakadak gehituko ditugu eta irakin arte berotuko dugu.

2

Beste ontzi batean, arrautza gorringoak irabiatuko ditugu arto-irin finarekin eta azukrearekin. Aurretik berotutako esne pixka bat gehituko dugu, nahasketa ontzian botako dugu eta berotuko dugu loditu arte. Hozten utziko dugu.

3

Kauseren orerako: esnea, gurina eta azukrea berotuko ditugu irakin arte. Sutik kenduko dugu nahasketa, irina eta legamia gehituko ditugu eta mihi batekin irabiatuko dugu nahasketa paretetatik bereizi arte. Arrautzak banan-banan gehitu ko ditugu eta berriro nahasiko dugu.

4

Olioa berotuko dugu, oreari kausera itxura emango diogu bi koilarez lagunduta. Ondoren, kauserak frijituko ditugu eta soberan dagoen olioa kenduko dugu paper xurgatzailearekin. Azukre eta kanelazko nahasketa batekin estaliko ditugu eta sagar kremarekin beteko ditugu.

Sagar Kremazko Kauserak
Hurrengo artikulua