Badakizue banana-ogia presta daitekeela? Errezeta oso originala eta zaporetsua da; gomendatzen dizugu etxean prestatzeko. Jarraitu urrats hauei, ez zaizue batere kostatuko!
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Banana-ogirako arrautzak azukre beltzarekin bat harrotuko ditugu. Behin harrotuta, oliba-olioa, jogurta eta birrindutako platanoak gehituko ditugu.
Osagaia lehorrak gehituko ditugu, hau da: gari-irina, olo-irina, legamia, gatza, kanela eta jengibrea. Dena nahastuko dugu eta aurretik koipetutako eta irineztatuko molde batean jarriko dugu.
Apaintzeko: Olo-malutak hautseztatuko ditugu, banana erditik irekiko dugu zeharka eta ogi-orearen gainean jarriko dugu.
40 minutuz laberatuko dugu 180 ºC-tan eta eztiarekin pintatuko dugu distira emateko.
Ingredients
Directions
Banana-ogirako arrautzak azukre beltzarekin bat harrotuko ditugu. Behin harrotuta, oliba-olioa, jogurta eta birrindutako platanoak gehituko ditugu.
Osagaia lehorrak gehituko ditugu, hau da: gari-irina, olo-irina, legamia, gatza, kanela eta jengibrea. Dena nahastuko dugu eta aurretik koipetutako eta irineztatuko molde batean jarriko dugu.
Apaintzeko: Olo-malutak hautseztatuko ditugu, banana erditik irekiko dugu zeharka eta ogi-orearen gainean jarriko dugu.
40 minutuz laberatuko dugu 180 ºC-tan eta eztiarekin pintatuko dugu distira emateko.