fbpx
Osagaiak:
 2 arrautza
 150 g azukre beltza
 50 ml oliba-olio leuna
 Bananazko Bifi Kaiku Km0 jogurt 1
 2 banana
 150 g gari-irin integral
 100 g olo-irin
 10 g gozogintzarako legamia
 Gatza
 Kanela-hauts koilaratxokada 1
 Jengibre birrindu koilaratxokada 1
Apaintzeko:
 Banana 1
 Olo-maluta finak
 Eztia
Materialak:
 Bizkotxorako molde errektangularra
Yields8 Servings
Total Time1 hr
TweetSave
RatingDifficultyBeginner

Badakizue banana-ogia presta daitekeela? Errezeta oso originala eta zaporetsua da; gomendatzen dizugu etxean prestatzeko. Jarraitu urrats hauei, ez zaizue batere kostatuko!

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

1

Banana-ogirako arrautzak azukre beltzarekin bat harrotuko ditugu. Behin harrotuta, oliba-olioa, jogurta eta birrindutako platanoak gehituko ditugu.

2

Osagaia lehorrak gehituko ditugu, hau da: gari-irina, olo-irina, legamia, gatza, kanela eta jengibrea. Dena nahastuko dugu eta aurretik koipetutako eta irineztatuko molde batean jarriko dugu.

3

Apaintzeko: Olo-malutak hautseztatuko ditugu, banana erditik irekiko dugu zeharka eta ogi-orearen gainean jarriko dugu.

4

40 minutuz laberatuko dugu 180 ºC-tan eta eztiarekin pintatuko dugu distira emateko.

Ingredients

Osagaiak:
 2 arrautza
 150 g azukre beltza
 50 ml oliba-olio leuna
 Bananazko Bifi Kaiku Km0 jogurt 1
 2 banana
 150 g gari-irin integral
 100 g olo-irin
 10 g gozogintzarako legamia
 Gatza
 Kanela-hauts koilaratxokada 1
 Jengibre birrindu koilaratxokada 1
Apaintzeko:
 Banana 1
 Olo-maluta finak
 Eztia
Materialak:
 Bizkotxorako molde errektangularra

Directions

1

Banana-ogirako arrautzak azukre beltzarekin bat harrotuko ditugu. Behin harrotuta, oliba-olioa, jogurta eta birrindutako platanoak gehituko ditugu.

2

Osagaia lehorrak gehituko ditugu, hau da: gari-irina, olo-irina, legamia, gatza, kanela eta jengibrea. Dena nahastuko dugu eta aurretik koipetutako eta irineztatuko molde batean jarriko dugu.

3

Apaintzeko: Olo-malutak hautseztatuko ditugu, banana erditik irekiko dugu zeharka eta ogi-orearen gainean jarriko dugu.

4

40 minutuz laberatuko dugu 180 ºC-tan eta eztiarekin pintatuko dugu distira emateko.

Banana-ogia