fbpx
 300 ml Kaiku harrotzeko esne-gaina
 Kanela-zotz 1
 165 g urtzeko txokolate zuri
 2 jogurt natural bifi Kaiku Km0
 65 g María gaileta
 100 g marrubi
 Masusta gorriak
 Ahabiak
Yields4 Servings
Total Time1 hr 20 mins
TweetSave
RatingDifficultyBeginner

Probatu duzue inoiz txokolate zurizko zopa krematsu bat fruitu gorriekin? Orain etxean presta dezakezu!

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

1

Esne-gaina kanelarekin berotuko dugu irakin arte, 5 minutuz jalkiko dugu eta sutik kenduko dugu.

2

Txokolate zuria moztuta gehituko dugu eta irabiatuko dugu urtu dadin.

3

Azken momentuan, jogurtak gehituko ditugu, dena irabiatuko dugu eta gustukoen dugun ontzian botako dugu. Ordubetez hozten utziko dugu.

4

Birrindutako gailetekin, nahi beste erdibanatutako marrubiekin, masusta gorriekin eta ahabiekin apainduko dugu.

Ingredients

 300 ml Kaiku harrotzeko esne-gaina
 Kanela-zotz 1
 165 g urtzeko txokolate zuri
 2 jogurt natural bifi Kaiku Km0
 65 g María gaileta
 100 g marrubi
 Masusta gorriak
 Ahabiak

Directions

1

Esne-gaina kanelarekin berotuko dugu irakin arte, 5 minutuz jalkiko dugu eta sutik kenduko dugu.

2

Txokolate zuria moztuta gehituko dugu eta irabiatuko dugu urtu dadin.

3

Azken momentuan, jogurtak gehituko ditugu, dena irabiatuko dugu eta gustukoen dugun ontzian botako dugu. Ordubetez hozten utziko dugu.

4

Birrindutako gailetekin, nahi beste erdibanatutako marrubiekin, masusta gorriekin eta ahabiekin apainduko dugu.

Txokolate zuriko eta fruitu gorriko sopa