Gatzatua gustuko duzu? Baina ezin zara bizi basafruituak dituen Kaiku Km0 Bifi jogurta gabe? Orduan hau da zure errezeta, Basafruitu gatzatua! Egun hauetan arrakasta izateko moduko postrea.
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Esnea eta esne-gaina katilu batean berotuko ditugu tenperatura 55 ºC-tara heldu arte eta sutik kenduko dugu.
Basafruituko jogurtak gehituko ditugu eta nahastuko dugu.
Erretilu batean edalontzitxoak jarriko ditugu eta 12 tanta gatzagi gehituko ditugu bakoitzean. Jogurt nahasketa horietan botako dugu eta hozten utziko dugu hozkailuan 3 orduz.
Behin hotzak, gatzatuen gainazala masusta gorriekin, ahabiekin eta mendafina orriekin apainduko dugu.
Ingredients
Directions
Esnea eta esne-gaina katilu batean berotuko ditugu tenperatura 55 ºC-tara heldu arte eta sutik kenduko dugu.
Basafruituko jogurtak gehituko ditugu eta nahastuko dugu.
Erretilu batean edalontzitxoak jarriko ditugu eta 12 tanta gatzagi gehituko ditugu bakoitzean. Jogurt nahasketa horietan botako dugu eta hozten utziko dugu hozkailuan 3 orduz.
Behin hotzak, gatzatuen gainazala masusta gorriekin, ahabiekin eta mendafina orriekin apainduko dugu.