fbpx
OSAGAIAK
 150 Kaiku Km0 harrotzeko esne-gaina
 3 jogurt Bifi Kaiku Km0 Basafruitu
 Gatzagia
 Masusta gorriak
 Ahabiak
 Mendafina
MATERIALAK
 Kristalezko edalontzitxoak
Yields4 Servings
Total Time20 mins
TweetSave
RatingDifficultyBeginner

Gatzatua gustuko duzu? Baina ezin zara bizi basafruituak dituen Kaiku Km0 Bifi jogurta gabe? Orduan hau da zure errezeta, Basafruitu gatzatua! Egun hauetan arrakasta izateko moduko postrea.

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

1

Esnea eta esne-gaina katilu batean berotuko ditugu tenperatura 55 ºC-tara heldu arte eta sutik kenduko dugu.

2

Basafruituko jogurtak gehituko ditugu eta nahastuko dugu.

3

Erretilu batean edalontzitxoak jarriko ditugu eta 12 tanta gatzagi gehituko ditugu bakoitzean. Jogurt nahasketa horietan botako dugu eta hozten utziko dugu hozkailuan 3 orduz.

4

Behin hotzak, gatzatuen gainazala masusta gorriekin, ahabiekin eta mendafina orriekin apainduko dugu.

Ingredients

OSAGAIAK
 150 Kaiku Km0 harrotzeko esne-gaina
 3 jogurt Bifi Kaiku Km0 Basafruitu
 Gatzagia
 Masusta gorriak
 Ahabiak
 Mendafina
MATERIALAK
 Kristalezko edalontzitxoak

Directions

1

Esnea eta esne-gaina katilu batean berotuko ditugu tenperatura 55 ºC-tara heldu arte eta sutik kenduko dugu.

2

Basafruituko jogurtak gehituko ditugu eta nahastuko dugu.

3

Erretilu batean edalontzitxoak jarriko ditugu eta 12 tanta gatzagi gehituko ditugu bakoitzean. Jogurt nahasketa horietan botako dugu eta hozten utziko dugu hozkailuan 3 orduz.

4

Behin hotzak, gatzatuen gainazala masusta gorriekin, ahabiekin eta mendafina orriekin apainduko dugu.

Basafruitu gatzatua