fbpx
OSAGAIAK:
Begizta txikiak prestatzeko:
 Hostore-orrien ebakinak (ustiapen produktua)
 15 g azukre beltz
 100 g aingeru-adats
Glasatua prestatzeko eta apaintzeko:
 100 g azukre-hauts
 jogurt Kaiku Km0
 1 limoi
 Intxaurrak
Yields4 Servings
Total Time35 mins
TweetSave
RatingDifficultyBeginner

Postre bat nahi baina etxean osagai askorik ez? Ireki ezazu hozkailua eta erabili gordeta duzun hostore hori! Gure web orrian Begizta txikiak jogurt glasatuarekin prestatzeko errezeta osoaren urratsez urratsa aurkitu dezakezu.

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

1

Begizta txikiak prestatzeko: hostore ebakinak jarri eta azukre-hautsa erdien gainetik hautseztatuko dugu. Arrabola bat pasatuko dugu orea itsatsi dadin eta, bere gain, aingeru-adatsa zabalduko dugu.

2

Gainerako ebakinen erdia lehenengoen gainean jarri eta biribilduko ditugu. Labe-paperdun erretilu batean 190 ºC-tan labekatuko ditugu 15 minutuz eta hozten utziko ditugu.

3

Glasatua prestatzeko eta apaintzeko: azukre-hautsa jogurt naturalekin eta limoi-urarekin nahastuko dugu nahasketa leun eta homogeneoa lortu arte.

4

Begizta txikien gainean jogurt glasatua zabaldu eta intxaur birrinduekin apainduko dugu.

5

Oraingoan, beste postre batzuetatik (adibidez, hostopila edo koko kremazko pantxineta) soberan dauden hostore-ebakinak erabiliko ditugu beste bat egiteko. Funtsezkoa da egun ugari ez igarotzea ebakina gorde eta erabili bitartean, hostorea sikatuko baita. Croissantak edo palmeratxoak dira egin genitzakeen beste postre batzuk.

Ingredients

OSAGAIAK:
Begizta txikiak prestatzeko:
 Hostore-orrien ebakinak (ustiapen produktua)
 15 g azukre beltz
 100 g aingeru-adats
Glasatua prestatzeko eta apaintzeko:
 100 g azukre-hauts
 jogurt Kaiku Km0
 1 limoi
 Intxaurrak

Directions

1

Begizta txikiak prestatzeko: hostore ebakinak jarri eta azukre-hautsa erdien gainetik hautseztatuko dugu. Arrabola bat pasatuko dugu orea itsatsi dadin eta, bere gain, aingeru-adatsa zabalduko dugu.

2

Gainerako ebakinen erdia lehenengoen gainean jarri eta biribilduko ditugu. Labe-paperdun erretilu batean 190 ºC-tan labekatuko ditugu 15 minutuz eta hozten utziko ditugu.

3

Glasatua prestatzeko eta apaintzeko: azukre-hautsa jogurt naturalekin eta limoi-urarekin nahastuko dugu nahasketa leun eta homogeneoa lortu arte.

4

Begizta txikien gainean jogurt glasatua zabaldu eta intxaur birrinduekin apainduko dugu.

5

Oraingoan, beste postre batzuetatik (adibidez, hostopila edo koko kremazko pantxineta) soberan dauden hostore-ebakinak erabiliko ditugu beste bat egiteko. Funtsezkoa da egun ugari ez igarotzea ebakina gorde eta erabili bitartean, hostorea sikatuko baita. Croissantak edo palmeratxoak dira egin genitzakeen beste postre batzuk.

Begizta txikiak jogurt glasatuarekin