fbpx
OSAGAIAK
Koko krema egiteko:
 150 ml Kaiku Km0 esne oso
 150 ml Kaiku Km0 harrotzeko esne-gaina
 4 gorringo
 40 g arto-irin fina
 2 jogurt Kaiku Km0 koko zaporekoak
 50 g koko birrindu
Pantxineta prestatzeko:
 2 hostore gurinarekin
 1 arrautza
 Almendrak
 Koko birrindua
Materialak:
 Labe-molde biribila
Yields8 Servings
Total Time55 mins
TweetSave
RatingDifficultyBeginner

Koko-zalea bazara, ezingo duzu postre gozo hau burutik kendu, Pantxineta koko kremarekin! Gozo‑gozoa, originala eta oso erreza. Gonbidatuak badituzu... Ziur inork ezingo diola dastatzeari eutsi!

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

1

Koko krema egiteko: kazo batean, esnea eta esne-gaina berotuko dugu. Bitartean, beste bol batean gorringoak arto-irin finarekin, kokozko jogurtekin eta koko birrinduarekin nahastuko ditugu.

2

Esne-gaina eta esne bero dagoenean, aurreko nahasketa isuriko dugu, loditu arte berotuko dugu etengabe nahasten eta geroko gordeko dugu.

3

Pantxineta prestatzeko: hostore-orri bat jarriko dugu molde borobilaren gainean eta soberan dauden muturrak moztuko ditugu. Koko krema isuri eta beste hostorearekin estaliko dugu, muturrak ere moztuko ditugu.

4

Ertzak sardexka batekin itxiko ditugu eta arrautza irabiatuarekin margotuko dugu. 170 ºC-tan labekatuko dugu 25 minutuz. Ondoren, gainazala almendra eta koko birrinduekin apainduko dugu.

Ingredients

OSAGAIAK
Koko krema egiteko:
 150 ml Kaiku Km0 esne oso
 150 ml Kaiku Km0 harrotzeko esne-gaina
 4 gorringo
 40 g arto-irin fina
 2 jogurt Kaiku Km0 koko zaporekoak
 50 g koko birrindu
Pantxineta prestatzeko:
 2 hostore gurinarekin
 1 arrautza
 Almendrak
 Koko birrindua
Materialak:
 Labe-molde biribila

Directions

1

Koko krema egiteko: kazo batean, esnea eta esne-gaina berotuko dugu. Bitartean, beste bol batean gorringoak arto-irin finarekin, kokozko jogurtekin eta koko birrinduarekin nahastuko ditugu.

2

Esne-gaina eta esne bero dagoenean, aurreko nahasketa isuriko dugu, loditu arte berotuko dugu etengabe nahasten eta geroko gordeko dugu.

3

Pantxineta prestatzeko: hostore-orri bat jarriko dugu molde borobilaren gainean eta soberan dauden muturrak moztuko ditugu. Koko krema isuri eta beste hostorearekin estaliko dugu, muturrak ere moztuko ditugu.

4

Ertzak sardexka batekin itxiko ditugu eta arrautza irabiatuarekin margotuko dugu. 170 ºC-tan labekatuko dugu 25 minutuz. Ondoren, gainazala almendra eta koko birrinduekin apainduko dugu.

Pantxineta koko kremarekin