Koko-zalea bazara, ezingo duzu postre gozo hau burutik kendu, Pantxineta koko kremarekin! Gozo‑gozoa, originala eta oso erreza. Gonbidatuak badituzu... Ziur inork ezingo diola dastatzeari eutsi!
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Koko krema egiteko: kazo batean, esnea eta esne-gaina berotuko dugu. Bitartean, beste bol batean gorringoak arto-irin finarekin, kokozko jogurtekin eta koko birrinduarekin nahastuko ditugu.
Esne-gaina eta esne bero dagoenean, aurreko nahasketa isuriko dugu, loditu arte berotuko dugu etengabe nahasten eta geroko gordeko dugu.
Pantxineta prestatzeko: hostore-orri bat jarriko dugu molde borobilaren gainean eta soberan dauden muturrak moztuko ditugu. Koko krema isuri eta beste hostorearekin estaliko dugu, muturrak ere moztuko ditugu.
Ertzak sardexka batekin itxiko ditugu eta arrautza irabiatuarekin margotuko dugu. 170 ºC-tan labekatuko dugu 25 minutuz. Ondoren, gainazala almendra eta koko birrinduekin apainduko dugu.
Ingredients
Directions
Koko krema egiteko: kazo batean, esnea eta esne-gaina berotuko dugu. Bitartean, beste bol batean gorringoak arto-irin finarekin, kokozko jogurtekin eta koko birrinduarekin nahastuko ditugu.
Esne-gaina eta esne bero dagoenean, aurreko nahasketa isuriko dugu, loditu arte berotuko dugu etengabe nahasten eta geroko gordeko dugu.
Pantxineta prestatzeko: hostore-orri bat jarriko dugu molde borobilaren gainean eta soberan dauden muturrak moztuko ditugu. Koko krema isuri eta beste hostorearekin estaliko dugu, muturrak ere moztuko ditugu.
Ertzak sardexka batekin itxiko ditugu eta arrautza irabiatuarekin margotuko dugu. 170 ºC-tan labekatuko dugu 25 minutuz. Ondoren, gainazala almendra eta koko birrinduekin apainduko dugu.