Gaur postre gozo-gozoa proposatzen dizugu, kafearekin batera hartzeko aparta. Limoi eta albertxiko gaileta gozo-gozoak! Fruta eta gaileta kurruskaria konbinatzea, liluratuko zaizu!
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Gailetak prestatzeko: bol batean, gurina pomada-puntuan nahastuko dugu azukrearekin eta arrautzarekin. Limoizko jogurtak isuri eta irabiatuko dugu nahasketa homogeneoa lortu arte.
Bol berean arto-irin fina eta gari-irina bahetuko ditugu eta nahastuko dugu osagai guztiak integratu arte. Orea 15 minutuz hozten utziko dugu.
Ondoren, orea boleatu eta eskuekin gailetak eratuko ditugu. Gaileta bakoitzaren erdialdean hutsune bat egingo dugu eta albertxikozko marmelada gehituko dugu.
Betegarria prestatzeko: gailetak labe-papera duen erretilu batean jarriko ditugu eta 180 ºC-tan labekatuko dugu 25 minutuz. Parrila baten gainean hoztuko ditugu.
Ingredients
Directions
Gailetak prestatzeko: bol batean, gurina pomada-puntuan nahastuko dugu azukrearekin eta arrautzarekin. Limoizko jogurtak isuri eta irabiatuko dugu nahasketa homogeneoa lortu arte.
Bol berean arto-irin fina eta gari-irina bahetuko ditugu eta nahastuko dugu osagai guztiak integratu arte. Orea 15 minutuz hozten utziko dugu.
Ondoren, orea boleatu eta eskuekin gailetak eratuko ditugu. Gaileta bakoitzaren erdialdean hutsune bat egingo dugu eta albertxikozko marmelada gehituko dugu.
Betegarria prestatzeko: gailetak labe-papera duen erretilu batean jarriko ditugu eta 180 ºC-tan labekatuko dugu 25 minutuz. Parrila baten gainean hoztuko ditugu.