fbpx
OSAGAIAK:
Gailetak prestatzeko:
 100 g Kaiku gurin
 120 g azukre
 1 arrautza
 2 jogurt Kaiku Km0 gaingabetuak limoi zaporekoak
 320 g gari-irin
 30 g arto-irin fina
Betegarria prestatzeko:
 Albertxikozko marmelada
Yields6 Servings
Total Time1 hr 5 mins
TweetSave
RatingDifficultyBeginner

Gaur postre gozo-gozoa proposatzen dizugu, kafearekin batera hartzeko aparta. Limoi eta albertxiko gaileta gozo-gozoak! Fruta eta gaileta kurruskaria konbinatzea, liluratuko zaizu!

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

1

Gailetak prestatzeko: bol batean, gurina pomada-puntuan nahastuko dugu azukrearekin eta arrautzarekin. Limoizko jogurtak isuri eta irabiatuko dugu nahasketa homogeneoa lortu arte.

2

Bol berean arto-irin fina eta gari-irina bahetuko ditugu eta nahastuko dugu osagai guztiak integratu arte. Orea 15 minutuz hozten utziko dugu.

3

Ondoren, orea boleatu eta eskuekin gailetak eratuko ditugu. Gaileta bakoitzaren erdialdean hutsune bat egingo dugu eta albertxikozko marmelada gehituko dugu.

4

Betegarria prestatzeko: gailetak labe-papera duen erretilu batean jarriko ditugu eta 180 ºC-tan labekatuko dugu 25 minutuz. Parrila baten gainean hoztuko ditugu.

Ingredients

OSAGAIAK:
Gailetak prestatzeko:
 100 g Kaiku gurin
 120 g azukre
 1 arrautza
 2 jogurt Kaiku Km0 gaingabetuak limoi zaporekoak
 320 g gari-irin
 30 g arto-irin fina
Betegarria prestatzeko:
 Albertxikozko marmelada

Directions

1

Gailetak prestatzeko: bol batean, gurina pomada-puntuan nahastuko dugu azukrearekin eta arrautzarekin. Limoizko jogurtak isuri eta irabiatuko dugu nahasketa homogeneoa lortu arte.

2

Bol berean arto-irin fina eta gari-irina bahetuko ditugu eta nahastuko dugu osagai guztiak integratu arte. Orea 15 minutuz hozten utziko dugu.

3

Ondoren, orea boleatu eta eskuekin gailetak eratuko ditugu. Gaileta bakoitzaren erdialdean hutsune bat egingo dugu eta albertxikozko marmelada gehituko dugu.

4

Betegarria prestatzeko: gailetak labe-papera duen erretilu batean jarriko ditugu eta 180 ºC-tan labekatuko dugu 25 minutuz. Parrila baten gainean hoztuko ditugu.

Limoi eta albertxiko gailetak