fbpx
OSAGAIAK:
Fruta-irabiatua prestatzeko:
 1 banana
 120 g gerezi
 2 laranjazko Kaiku Bifi Km0 jogurt
 100 ml Kaiku Sojavit
 1 koilarakada ezti
 Sesamo haziak
Ogi-txigortua arrautzekin prestatzeko:
 2 Ogi-xerra zereal anitz
 Kaiku gurina
 2 arrautza
Yields2 Servings
Total Time30 mins
TweetSave
RatingDifficultyBeginner

Zeure buruari omenaldi bat emateko gogoekin altxatu zara? Orduan ezin duzu gosari aparta hau galdu! Fruta-irabiatu osasuntsua eta ogi-txigortua arrautzarekin. Gozo-gozoa, ezta?

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

1

Fruta-irabiatua prestatzeko: banana zuritu, xerretan zatituko dugu eta irabiagailu edalontzi batean jarriko dugu. Gerezi moztuak eta hezurrik gabe gehituko ditugu.

2

Jogurt irabiatuak, soja edaria eta eztia gehituko ditugu. Krema homogeneoa lortu arte birrinduko dugu eta geroko gordeko dugu.

3

Ogi-txigortua arrautzekin prestatzeko: ogi-xerrak tiretan moztu eta zartagin batean txigortuko ditugu gurin pixka batekin. Aldi berean, kazo batean ura irakingo dugu eta arrautzak 3-4 minutuz egosiko ditugu. Plateratuko dugu.

4

Irabiatua gustukoen ditugun edalontzietan isuriko dugu eta sesamo haziekin apainduko dugu. Ogi-txigortuarekin eta arrautza epelarekin batera jarriko dugu.

Ingredients

OSAGAIAK:
Fruta-irabiatua prestatzeko:
 1 banana
 120 g gerezi
 2 laranjazko Kaiku Bifi Km0 jogurt
 100 ml Kaiku Sojavit
 1 koilarakada ezti
 Sesamo haziak
Ogi-txigortua arrautzekin prestatzeko:
 2 Ogi-xerra zereal anitz
 Kaiku gurina
 2 arrautza

Directions

1

Fruta-irabiatua prestatzeko: banana zuritu, xerretan zatituko dugu eta irabiagailu edalontzi batean jarriko dugu. Gerezi moztuak eta hezurrik gabe gehituko ditugu.

2

Jogurt irabiatuak, soja edaria eta eztia gehituko ditugu. Krema homogeneoa lortu arte birrinduko dugu eta geroko gordeko dugu.

3

Ogi-txigortua arrautzekin prestatzeko: ogi-xerrak tiretan moztu eta zartagin batean txigortuko ditugu gurin pixka batekin. Aldi berean, kazo batean ura irakingo dugu eta arrautzak 3-4 minutuz egosiko ditugu. Plateratuko dugu.

4

Irabiatua gustukoen ditugun edalontzietan isuriko dugu eta sesamo haziekin apainduko dugu. Ogi-txigortuarekin eta arrautza epelarekin batera jarriko dugu.

Fruta-irabiatua eta ogi-txigortua arrautzarekin