fbpx
OSAGAIAK:
 100 g olo
 3 koilarakada ezti
 160 g marrubi
 240 g banana
 165 g nektarina
 Mendafina
Yields6 Servings
Total Time30 mins
TweetSave
RatingDifficultyBeginner

Gaur zer askaldu ideiarik ez? Guk argi daukagu eta Jogurta zein Frutak daramatzan Olo Edalontzitxo hau prestatuko dugu. Nola prestatu jakin nahi baduzu, sartu gure web orrian.

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

1

Olo-malutak zartaginean txigortuko ditugu. Gero, eztia eta ura botako ditugu, eta malutak karamelizatu arte zartaginean utziko ditugu loditzen. Ondoren, plater batean luzatu eta hoztuko dugu.

2

Marrubiak ilargierdi-itxurako zatietan moztuko ditugu; bananak, gurpil-itxurako zatietan; eta nektarina, dado-itxurakoetan. Hori dena gerorako gordeko dugu.

3

Edalontzien oinarrian koko zaporeko jogurt apur bat jarriko dugu. Ondoren, olo-malutez eta fruta-zatiez estaliko dugu.

4

Prozesua behin eta berriro errepikatuko dugu, edalontzi osoa estali arte. Ondoren, mendafin-hostoz edertuko dugu.

Ingredients

OSAGAIAK:
 100 g olo
 3 koilarakada ezti
 160 g marrubi
 240 g banana
 165 g nektarina
 Mendafina

Directions

1

Olo-malutak zartaginean txigortuko ditugu. Gero, eztia eta ura botako ditugu, eta malutak karamelizatu arte zartaginean utziko ditugu loditzen. Ondoren, plater batean luzatu eta hoztuko dugu.

2

Marrubiak ilargierdi-itxurako zatietan moztuko ditugu; bananak, gurpil-itxurako zatietan; eta nektarina, dado-itxurakoetan. Hori dena gerorako gordeko dugu.

3

Edalontzien oinarrian koko zaporeko jogurt apur bat jarriko dugu. Ondoren, olo-malutez eta fruta-zatiez estaliko dugu.

4

Prozesua behin eta berriro errepikatuko dugu, edalontzi osoa estali arte. Ondoren, mendafin-hostoz edertuko dugu.

Edalontzi txikiak, olo, jogurt eta frutarekin
Hurrengo artikulua