CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Gurina azukrearekin homogeneizatu arte nahastu, bahetutako irina eta arrautza gehitu eta dena ondo nahastuko dugu.
Kanela, jengibrea, intxaur moskatua, currya eta gatza gehitu eta ondo nahastuko dugu espeziak banatu arte. Galletatxoei forma eman eta laberako paperarekin erretilu batean jarriko ditugu.
200ºC-tan labekatuko dugu 25 minutuz, gutxi gora behera, eta hoztu arte gordeko ditugu.
Gurina glas azukrearekin irabiatu, jogurtarekin nahastu eta galleten azala bustiko dugu. Kanela eta piper-beltzarekin apainduko ditugu.
Ingredients
Directions
Gurina azukrearekin homogeneizatu arte nahastu, bahetutako irina eta arrautza gehitu eta dena ondo nahastuko dugu.
Kanela, jengibrea, intxaur moskatua, currya eta gatza gehitu eta ondo nahastuko dugu espeziak banatu arte. Galletatxoei forma eman eta laberako paperarekin erretilu batean jarriko ditugu.
200ºC-tan labekatuko dugu 25 minutuz, gutxi gora behera, eta hoztu arte gordeko ditugu.
Gurina glas azukrearekin irabiatu, jogurtarekin nahastu eta galleten azala bustiko dugu. Kanela eta piper-beltzarekin apainduko ditugu.