fbpx

 

 150 g Kaiku gurin
 100 g azukre beltz
 200 g arto-irin
 1 arrautza
 Kanela
 Jengibre hautsa
 Intxaur moskatua
 Curry hautsa
 Gatza
Krema prestatzeko:
 150 g Kaiku gurin
 150 g glas azukre
 Kanela
 Piper-beltza
Yields4 Servings

 

TweetSave
Rating

 

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

 

1

Gurina azukrearekin homogeneizatu arte nahastu, bahetutako irina eta arrautza gehitu eta dena ondo nahastuko dugu.

2

Kanela, jengibrea, intxaur moskatua, currya eta gatza gehitu eta ondo nahastuko dugu espeziak banatu arte. Galletatxoei forma eman eta laberako paperarekin erretilu batean jarriko ditugu.

3

200ºC-tan labekatuko dugu 25 minutuz, gutxi gora behera, eta hoztu arte gordeko ditugu.

4

Gurina glas azukrearekin irabiatu, jogurtarekin nahastu eta galleten azala bustiko dugu. Kanela eta piper-beltzarekin apainduko ditugu.

Ingredients

 150 g Kaiku gurin
 100 g azukre beltz
 200 g arto-irin
 1 arrautza
 Kanela
 Jengibre hautsa
 Intxaur moskatua
 Curry hautsa
 Gatza
Krema prestatzeko:
 150 g Kaiku gurin
 150 g glas azukre
 Kanela
 Piper-beltza

Directions

1

Gurina azukrearekin homogeneizatu arte nahastu, bahetutako irina eta arrautza gehitu eta dena ondo nahastuko dugu.

2

Kanela, jengibrea, intxaur moskatua, currya eta gatza gehitu eta ondo nahastuko dugu espeziak banatu arte. Galletatxoei forma eman eta laberako paperarekin erretilu batean jarriko ditugu.

3

200ºC-tan labekatuko dugu 25 minutuz, gutxi gora behera, eta hoztu arte gordeko ditugu.

4

Gurina glas azukrearekin irabiatu, jogurtarekin nahastu eta galleten azala bustiko dugu. Kanela eta piper-beltzarekin apainduko ditugu.

Espeziazko galletatxoak