fbpx
OSAGAIAK:
 3 arrautza
 100 g azukre beltz
 80 g Kaiku gurin
 Ahabiak
 Mugurdiak
 Masustak
 Marrubiak
 250 g gari-irin
 Gozogintzako berantzagia, zorro 1
Yields6 Servings
Total Time45 mins
TweetSave
RatingDifficultyBeginner

"Magdalenak, magdalenak... Bai ederrak! Eta zure ustez nola geratuko dira jarriz gero fruitu gorriz beteak?» ZORAGARRIAK, noski!‍‍ Egin bat punta-puntako gozogileen klubarekin, eta jarraitu errezeta sinple hau urratsez urrats.

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

1

Arrautzak azukrearekin irabiatuko ditugu, harik eta bolumena bikoiztu eta testura harroa lortu arte.

2

Beste katilu batean, jogurtak eta pomada-puntuan dagoen gurina batuko ditugu, dadotan ebakita, eta nahastu egingo dugu. Arrautza harrotuekin batu, eta berriro irabiatuko dugu.

3

Aurreko guztia poliki-poliki irin eta berantzagi bahetuarekin elkartuko dugu, eta barrurantz nahastuko, harik eta ore homogeneo bat lortu arte.

4

Magdalenak egiteko moldeetan ipiniko dugu orea, eta ahabiak, mugurdiak, masustak eta marrubiak banatuko ditugu, guztiak ere lau zatitan banatuta. Azkenik, 25 minutuz sartuko ditugu labean, 210 ºC-tan.

Ingredients

OSAGAIAK:
 3 arrautza
 100 g azukre beltz
 80 g Kaiku gurin
 Ahabiak
 Mugurdiak
 Masustak
 Marrubiak
 250 g gari-irin
 Gozogintzako berantzagia, zorro 1

Directions

1

Arrautzak azukrearekin irabiatuko ditugu, harik eta bolumena bikoiztu eta testura harroa lortu arte.

2

Beste katilu batean, jogurtak eta pomada-puntuan dagoen gurina batuko ditugu, dadotan ebakita, eta nahastu egingo dugu. Arrautza harrotuekin batu, eta berriro irabiatuko dugu.

3

Aurreko guztia poliki-poliki irin eta berantzagi bahetuarekin elkartuko dugu, eta barrurantz nahastuko, harik eta ore homogeneo bat lortu arte.

4

Magdalenak egiteko moldeetan ipiniko dugu orea, eta ahabiak, mugurdiak, masustak eta marrubiak banatuko ditugu, guztiak ere lau zatitan banatuta. Azkenik, 25 minutuz sartuko ditugu labean, 210 ºC-tan.

Fruitu gorrizko magdalenak