fbpx
OSAGAIAK:
Fruta-broxetak prestatzeko:
 300 g meloi
 250 g anana
 100 g marrubi
 100 g masusta gorri
 80 g ahabia
Txokolate urtua prestatzeko:
 300 ml Kaiku Km0 esne oso
 250 g urtzeko txokolate
Materialak:
  Broxeta makilak
Yields4 Servings
Total Time30 mins
TweetSave
RatingDifficultyBeginner

Frutak, txokolatea... Eta kito! Gaur errezeta erraza baina gozo-gozoa dakarkizugu. Fruta-broxetak txokolate urtuarekin! Marrubi, meloi, anana... eta txokolate krema konbinazio goxoa. Ikusi guztia gure web orrian! Izugarri gustatuko zaizu!

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

1

Fruta-broxetak prestatzeko: anana, meloia zuritu eta kubotan zatituko ditugu. Marrubiak zatitxotan moztu eta fruta guztiak geroko gordeko ditugu.

2

Broxetak prestatuko ditugu mozketa-ordena jarraituz, hau da, lehenik meloi kuboak, ondoren ananakoak eta erdian, marrubiak. Amaitzeko, masusta gorriak eta ahabiak ertzean.

3

Esnea berotuko dugu irakin arte, sutik kendu eta txokolatea gehituko dugu.

4

Dena nahastuko dugu urtu arte, gustukoen dugun ontzian bota eta broxetez lagundu.

Ingredients

OSAGAIAK:
Fruta-broxetak prestatzeko:
 300 g meloi
 250 g anana
 100 g marrubi
 100 g masusta gorri
 80 g ahabia
Txokolate urtua prestatzeko:
 300 ml Kaiku Km0 esne oso
 250 g urtzeko txokolate
Materialak:
  Broxeta makilak

Directions

1

Fruta-broxetak prestatzeko: anana, meloia zuritu eta kubotan zatituko ditugu. Marrubiak zatitxotan moztu eta fruta guztiak geroko gordeko ditugu.

2

Broxetak prestatuko ditugu mozketa-ordena jarraituz, hau da, lehenik meloi kuboak, ondoren ananakoak eta erdian, marrubiak. Amaitzeko, masusta gorriak eta ahabiak ertzean.

3

Esnea berotuko dugu irakin arte, sutik kendu eta txokolatea gehituko dugu.

4

Dena nahastuko dugu urtu arte, gustukoen dugun ontzian bota eta broxetez lagundu.

Fruta-broxetak txokolate urtuarekin