fbpx
OSAGAIAK
Marrubi-purea egiteko:
 200 g marrubi
 40 g koko-birrindu
 ½ Arabisagar
 60 g azukre beltz
Jogurt krema egiteko:
 200 ml Kaiku Km0 harrotzeko esne-gain
 2 marrubizko Kaiku Bifi Km0 jogurt
Sandwichak prestatzeko:
 20 gaileta errektangular
Materialak:
 Bizkotxo molde luzea
Yields10 Servings
Total Time4 hrs 45 mins
TweetSave
RatingDifficultyBeginner

¿Te apetece algo fresquito? Hoy te traemos una dulce receta perfecta como postre para las comidas de verano... ¡Sandwiches helados de yogur! Una deliciosa combinación de puré de fresas y crema de yogur entre crujiente galleta que te encantará. ¡Anímate a prepararlos siguiendo el paso a paso en nuestra web!

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

1

Marrubi-purea egiteko: irabiatzeko edalontzi batean, marrubiak zatituta, koko‑birrindua, arabisagar erdiko zukua eta azukre beltza jarriko ditugu. Pure arina lortu arte irabiatuko dugu eta geroko gordeko dugu.

2

Jogurt krema egiteko: esne-gaina harrotuko dugu bere bolumena bikoiztu arte eta jogurt irabiatuekin nahastuko dugu mugimendu inguratzaileekin. Nahasketaren erdia labe-paperarekin estalitako moldean botako dugu.

3

Nahasketara marrubi-purea gehituko dugu eta, horren gainean, gainerako jogurt krema zabalduko dugu. 4 orduz izoztuko dugu.

4

Denbora hori igarota, moldetik atera, labe-papera kendu eta gaileten neurrira moztuko dugu. Sandwichak prestatzeko: betegarria gaileten gainean jarriko dugu, bata gure sandwichen oinarri gisa erabilita eta bestea goiko parte gisa.

Ingredients

OSAGAIAK
Marrubi-purea egiteko:
 200 g marrubi
 40 g koko-birrindu
 ½ Arabisagar
 60 g azukre beltz
Jogurt krema egiteko:
 200 ml Kaiku Km0 harrotzeko esne-gain
 2 marrubizko Kaiku Bifi Km0 jogurt
Sandwichak prestatzeko:
 20 gaileta errektangular
Materialak:
 Bizkotxo molde luzea

Directions

1

Marrubi-purea egiteko: irabiatzeko edalontzi batean, marrubiak zatituta, koko‑birrindua, arabisagar erdiko zukua eta azukre beltza jarriko ditugu. Pure arina lortu arte irabiatuko dugu eta geroko gordeko dugu.

2

Jogurt krema egiteko: esne-gaina harrotuko dugu bere bolumena bikoiztu arte eta jogurt irabiatuekin nahastuko dugu mugimendu inguratzaileekin. Nahasketaren erdia labe-paperarekin estalitako moldean botako dugu.

3

Nahasketara marrubi-purea gehituko dugu eta, horren gainean, gainerako jogurt krema zabalduko dugu. 4 orduz izoztuko dugu.

4

Denbora hori igarota, moldetik atera, labe-papera kendu eta gaileten neurrira moztuko dugu. Sandwichak prestatzeko: betegarria gaileten gainean jarriko dugu, bata gure sandwichen oinarri gisa erabilita eta bestea goiko parte gisa.

Jogurtezko sandwich izoztuak