¿Te apetece algo fresquito? Hoy te traemos una dulce receta perfecta como postre para las comidas de verano... ¡Sandwiches helados de yogur! Una deliciosa combinación de puré de fresas y crema de yogur entre crujiente galleta que te encantará. ¡Anímate a prepararlos siguiendo el paso a paso en nuestra web!
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Marrubi-purea egiteko: irabiatzeko edalontzi batean, marrubiak zatituta, koko‑birrindua, arabisagar erdiko zukua eta azukre beltza jarriko ditugu. Pure arina lortu arte irabiatuko dugu eta geroko gordeko dugu.
Jogurt krema egiteko: esne-gaina harrotuko dugu bere bolumena bikoiztu arte eta jogurt irabiatuekin nahastuko dugu mugimendu inguratzaileekin. Nahasketaren erdia labe-paperarekin estalitako moldean botako dugu.
Nahasketara marrubi-purea gehituko dugu eta, horren gainean, gainerako jogurt krema zabalduko dugu. 4 orduz izoztuko dugu.
Denbora hori igarota, moldetik atera, labe-papera kendu eta gaileten neurrira moztuko dugu. Sandwichak prestatzeko: betegarria gaileten gainean jarriko dugu, bata gure sandwichen oinarri gisa erabilita eta bestea goiko parte gisa.
Ingredients
Directions
Marrubi-purea egiteko: irabiatzeko edalontzi batean, marrubiak zatituta, koko‑birrindua, arabisagar erdiko zukua eta azukre beltza jarriko ditugu. Pure arina lortu arte irabiatuko dugu eta geroko gordeko dugu.
Jogurt krema egiteko: esne-gaina harrotuko dugu bere bolumena bikoiztu arte eta jogurt irabiatuekin nahastuko dugu mugimendu inguratzaileekin. Nahasketaren erdia labe-paperarekin estalitako moldean botako dugu.
Nahasketara marrubi-purea gehituko dugu eta, horren gainean, gainerako jogurt krema zabalduko dugu. 4 orduz izoztuko dugu.
Denbora hori igarota, moldetik atera, labe-papera kendu eta gaileten neurrira moztuko dugu. Sandwichak prestatzeko: betegarria gaileten gainean jarriko dugu, bata gure sandwichen oinarri gisa erabilita eta bestea goiko parte gisa.