IRASAGAR-GOZOKIA! Ba ote da ezer gozoagorik? Egia esan, bai. Gaztazko mousse krematsu hau irasagar-gozokiarekin. Ahaztu arau guztiak eta egin Euskal Herriko postre tipiko honen bertsio berri bat. Erabateko arrakasta lortuko duzu! Ikusi urratsez urrats.
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Gelatina-orriak ur hotzetan hidratatuko ditugu, eta esnea berotuko dugu ontzi batean. Berotu ostean, gelatina orriak erantsiko ditugu, xukatuta, eta nahastu egingo dugu.
Arrautza-gorringoa, azukrea, krema-gazta eta limoi-zukua gehituko ditugu. Nahastu eta berotu egingo dugu, loditu arte baina irakin gabe.
Aparteko katilu batean, esne-gaina harrotuko dugu, eta barruranzko mugimenduak eginez nahastuko dugu aurreko kremarekin. Pastelgintzako mahukan ipiniko dugu, eta hozten utziko dugu ordubete inguruz.
Irasagar-gozokia dadotan moztuko dugu, eta gustukoen ditugun basotxoen barrenean ipiniko ditugu. Gazta-moussearekin beteko ditugu, eta goiko aldean intxaur birrinduz apainduko.
Ingredients
Directions
Gelatina-orriak ur hotzetan hidratatuko ditugu, eta esnea berotuko dugu ontzi batean. Berotu ostean, gelatina orriak erantsiko ditugu, xukatuta, eta nahastu egingo dugu.
Arrautza-gorringoa, azukrea, krema-gazta eta limoi-zukua gehituko ditugu. Nahastu eta berotu egingo dugu, loditu arte baina irakin gabe.
Aparteko katilu batean, esne-gaina harrotuko dugu, eta barruranzko mugimenduak eginez nahastuko dugu aurreko kremarekin. Pastelgintzako mahukan ipiniko dugu, eta hozten utziko dugu ordubete inguruz.
Irasagar-gozokia dadotan moztuko dugu, eta gustukoen ditugun basotxoen barrenean ipiniko ditugu. Gazta-moussearekin beteko ditugu, eta goiko aldean intxaur birrinduz apainduko.