fbpx
OSAGAIAK:
Edalontzitxoak prestatzeko:
 250 g mascarpone
 1 ezti Koilarakada
 80 g txokolate beltz
 150 g fruitu lehorreko granola
Apaintzeko:
 Fruitu gorriak
 Txokolate beltza
Yields4 Servings
Total Time15 mins
TweetSave
RatingDifficultyBeginner

Aste osoaren ondoren indarrik gabe zaude? Errezeta honek behar duzun energia emango dizu! Granolako edalontzitxo hauek apartak dira modu osasuntsuan ase zaitez, eskura izan nahi duzu beti?

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

1

Edalontzitxoak prestatzeko: ontzi batean, Kaiku Bifi Km0 jogurta basafruituekin, mascarponea eta eztia nahastuko ditugu. Bestalde, granola pixka bat birrinduko dugu eta prestakuntza biak geroko gordeko ditugu.

2

Era berean, txokolate beltza maria bainuan urtuko dugu eta ahokorik gabeko mahuka batean jarriko dugu.

3

Jogurt eta mascarpone nahasketaren zati bat jarriko dugu gustukoen ditugun edalontzitxoen oinarrian. Gorde dugun granolaren zati bat gehituko dugu eta txokolate geruza batekin estaliko dugu. Prozesua errepikatuko dugu zenbait geruza lortu arte.

4

Apaintzeko: txokolate pixka bat jarriko dugu edalontzitxoen gainazalean eta amaitzeko fruitu gorriekin apainduko dugu.

Ingredients

OSAGAIAK:
Edalontzitxoak prestatzeko:
 250 g mascarpone
 1 ezti Koilarakada
 80 g txokolate beltz
 150 g fruitu lehorreko granola
Apaintzeko:
 Fruitu gorriak
 Txokolate beltza

Directions

1

Edalontzitxoak prestatzeko: ontzi batean, Kaiku Bifi Km0 jogurta basafruituekin, mascarponea eta eztia nahastuko ditugu. Bestalde, granola pixka bat birrinduko dugu eta prestakuntza biak geroko gordeko ditugu.

2

Era berean, txokolate beltza maria bainuan urtuko dugu eta ahokorik gabeko mahuka batean jarriko dugu.

3

Jogurt eta mascarpone nahasketaren zati bat jarriko dugu gustukoen ditugun edalontzitxoen oinarrian. Gorde dugun granolaren zati bat gehituko dugu eta txokolate geruza batekin estaliko dugu. Prozesua errepikatuko dugu zenbait geruza lortu arte.

4

Apaintzeko: txokolate pixka bat jarriko dugu edalontzitxoen gainazalean eta amaitzeko fruitu gorriekin apainduko dugu.

Granolako, fruitu gorriko eta mascarponeko edalontzitxoak