Bukatu otorduak distira itzelaz, irasagar-gozokizko tartaleta hauekin. Idatzi osagai guztiak zure erosketa-zerrendan; postre gozo honek harrituko zaitu!
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Kremarako: Kaiku Km0 esne osoa ontzi batean berotuko dugu, irasagar-gozokiarekin eta kanela-adarrarekin batera. Sutatik kendu eta 5 minutuz utziko dugu infusionatzen. Denbora hori igarotakoan, kanela aterako dugu.
Beste bol batean, arrautza-gorringoak arto-irin finarekin nahastuko ditugu. Hori esnearen ontzira botako dugu eta loditu arte berotuko dugu, nahasteari utzi gabe. Gorde egingo dugu.
Oinarrirako: moldea oliba-olioarekin koipeztatu eta hostorea zabalduko dugu. Soberako ertzak moztu eta irasagar-kremarekin beteko dugu. Laberatu egingo dugu 185 ºC-tan, 25 bat minutuz.
Apaintzeko: sagarra kubotan moztuko dugu, azala kendu gabe, eta tartaletaren gainean jarriko dugu, intxaurrekin eta menda hostoekin batera.
Ingredients
Directions
Kremarako: Kaiku Km0 esne osoa ontzi batean berotuko dugu, irasagar-gozokiarekin eta kanela-adarrarekin batera. Sutatik kendu eta 5 minutuz utziko dugu infusionatzen. Denbora hori igarotakoan, kanela aterako dugu.
Beste bol batean, arrautza-gorringoak arto-irin finarekin nahastuko ditugu. Hori esnearen ontzira botako dugu eta loditu arte berotuko dugu, nahasteari utzi gabe. Gorde egingo dugu.
Oinarrirako: moldea oliba-olioarekin koipeztatu eta hostorea zabalduko dugu. Soberako ertzak moztu eta irasagar-kremarekin beteko dugu. Laberatu egingo dugu 185 ºC-tan, 25 bat minutuz.
Apaintzeko: sagarra kubotan moztuko dugu, azala kendu gabe, eta tartaletaren gainean jarriko dugu, intxaurrekin eta menda hostoekin batera.