fbpx
OSAGAIAK:
Irasagar-gozokizko kremarako:
 400 ml Kaiku Km0 esne oso
 100 g irasagar-gozoki
 1 kanela-adar
 3 arrautza-gorringo
 60 g arto-irin fin
Oinarrirako:
 Oliba-olioa
 1 hostore-orri
Apaintzeko:
 Intxaurrak
 1 sagar
 Menda-hostoak
Yields4 Servings
Total Time50 mins
TweetSave
RatingDifficultyBeginner

Bukatu otorduak distira itzelaz, irasagar-gozokizko tartaleta hauekin. Idatzi osagai guztiak zure erosketa-zerrendan; postre gozo honek harrituko zaitu!

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

1

Kremarako: Kaiku Km0 esne osoa ontzi batean berotuko dugu, irasagar-gozokiarekin eta kanela-adarrarekin batera. Sutatik kendu eta 5 minutuz utziko dugu infusionatzen. Denbora hori igarotakoan, kanela aterako dugu.

2

Beste bol batean, arrautza-gorringoak arto-irin finarekin nahastuko ditugu. Hori esnearen ontzira botako dugu eta loditu arte berotuko dugu, nahasteari utzi gabe. Gorde egingo dugu.

3

Oinarrirako: moldea oliba-olioarekin koipeztatu eta hostorea zabalduko dugu. Soberako ertzak moztu eta irasagar-kremarekin beteko dugu. Laberatu egingo dugu 185 ºC-tan, 25 bat minutuz.

4

Apaintzeko: sagarra kubotan moztuko dugu, azala kendu gabe, eta tartaletaren gainean jarriko dugu, intxaurrekin eta menda hostoekin batera.

Ingredients

OSAGAIAK:
Irasagar-gozokizko kremarako:
 400 ml Kaiku Km0 esne oso
 100 g irasagar-gozoki
 1 kanela-adar
 3 arrautza-gorringo
 60 g arto-irin fin
Oinarrirako:
 Oliba-olioa
 1 hostore-orri
Apaintzeko:
 Intxaurrak
 1 sagar
 Menda-hostoak

Directions

1

Kremarako: Kaiku Km0 esne osoa ontzi batean berotuko dugu, irasagar-gozokiarekin eta kanela-adarrarekin batera. Sutatik kendu eta 5 minutuz utziko dugu infusionatzen. Denbora hori igarotakoan, kanela aterako dugu.

2

Beste bol batean, arrautza-gorringoak arto-irin finarekin nahastuko ditugu. Hori esnearen ontzira botako dugu eta loditu arte berotuko dugu, nahasteari utzi gabe. Gorde egingo dugu.

3

Oinarrirako: moldea oliba-olioarekin koipeztatu eta hostorea zabalduko dugu. Soberako ertzak moztu eta irasagar-kremarekin beteko dugu. Laberatu egingo dugu 185 ºC-tan, 25 bat minutuz.

4

Apaintzeko: sagarra kubotan moztuko dugu, azala kendu gabe, eta tartaletaren gainean jarriko dugu, intxaurrekin eta menda hostoekin batera.

Irasagar-gozokizko tartaletak