fbpx
OSAGAIAK:
 200 ml Kaiku harrotzeko esne-gaina
 2 kiwi
 100 g ahabi
 50 g txokolate beltza
 50 g almendra
Yields10 Servings
Total Time2 hrs 30 mins
TweetSave
RatingDifficultyBeginner

Nork egiten dio uko uda amaitzeari? Badakigu ez dagoela zer eginik, laster itzuliko dela normaltasuna, baina iraila eztitzea proposatzen dizugu jogurt izoztuko Snack honekin. Animatu errezeta fresko hau prestatzea, uda zaporea dago oraindik!

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

1

Esne-gaina irabiatuko dugu harrotu arte eta jogurtekin nahastuko dugu pixkana-pixkanaka gehituz eta mugimendu inguratzaileak egiten.

2

Labe-papera duen erretilu batean zabalduko dugu, kiwiak triangeluetan zatituko ditugu eta aurreko nahasketaren gainean zabalduko ditugu.

3

Ahabiak erdibanatuko ditugu eta zabalduko ditugu ere.

4

Amaitzeko txokolate eta almendra birrinduak. 2 orduz izoztuko dugu.

Ingredients

OSAGAIAK:
 200 ml Kaiku harrotzeko esne-gaina
 2 kiwi
 100 g ahabi
 50 g txokolate beltza
 50 g almendra

Directions

1

Esne-gaina irabiatuko dugu harrotu arte eta jogurtekin nahastuko dugu pixkana-pixkanaka gehituz eta mugimendu inguratzaileak egiten.

2

Labe-papera duen erretilu batean zabalduko dugu, kiwiak triangeluetan zatituko ditugu eta aurreko nahasketaren gainean zabalduko ditugu.

3

Ahabiak erdibanatuko ditugu eta zabalduko ditugu ere.

4

Amaitzeko txokolate eta almendra birrinduak. 2 orduz izoztuko dugu.

Jogurt izoztutako snack-a