fbpx
OSAGAIAK:
 2 hostore-orri, gurinarekin
 Arrautza 1
Mango-krema egiteko:
 Mango 1
 200 ml Kaiku esne-gain, harrotzeko
 3 arrautza-gorringo
 60 g azukre
 60 g arto-irin
Edertzeko:
 100 g txokolate beltz, gainetik jartzeko
 Pistatxoak
Tresnak:
 Metalezko molde zirkularra, 7 zentimetroko diametrokoa
Yields6 Servings
Total Time50 mins
TweetSave
RatingDifficultyBeginner

Errezetan «hostopiltxoak» deitu arren, berez, «hostopilkoteak» dira! Eta MANGO-kremarekin, ezin gozoagoak! Animatu eta bete ezazu ohiko hostorea fruta exotiko batez. Prestatzeko urratsak bioaren estekan dituzu. Gustatu al zaizu?

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

1

Hostopiltxoak egiteko: hostore-orri bat bestearen gainean jarriko dugu. 7 zentimetroko zirkuluak moztuko ditugu, molde batez. Arrautza irabiatua erabiliz pintatuko ditugu, eta erretilu baten gainean 15 minutuan laberatuko ditugu, 200 ºC-ko tenperaturan. Erretilua aurrez laberako paperez estali behar izango dugu.

2

Mango-krema egiteko: mangoak kubo-itxurako zatitxotan moztuko ditugu. Irabiagailuan birrindu eta gero, aparte gordeko dugu. Esnea eta esne-gaina ontzi batean berotuko ditugu. 3. urratsa, bideoan?

3

Beste ontzi batean, arrautza-gorringoak, azukrea eta arto-irin fina irabiatuko ditugu. Mango birrindua ere barruan gehituko dugu. Esne-gaina eta esnea bero daudenean, nahaste osoa hara isuri eta berotuko dugu, loditu arte. Hozten utziko dugu.

4

Hostopiltxoak zeharka moztu, eta mango-kremaz beteko ditugu. Txokolatea marian berotu eta gero, tarta edertuko dugu txokolate urtua eta pistatxoak gehituz.

Ingredients

OSAGAIAK:
 2 hostore-orri, gurinarekin
 Arrautza 1
Mango-krema egiteko:
 Mango 1
 200 ml Kaiku esne-gain, harrotzeko
 3 arrautza-gorringo
 60 g azukre
 60 g arto-irin
Edertzeko:
 100 g txokolate beltz, gainetik jartzeko
 Pistatxoak
Tresnak:
 Metalezko molde zirkularra, 7 zentimetroko diametrokoa

Directions

1

Hostopiltxoak egiteko: hostore-orri bat bestearen gainean jarriko dugu. 7 zentimetroko zirkuluak moztuko ditugu, molde batez. Arrautza irabiatua erabiliz pintatuko ditugu, eta erretilu baten gainean 15 minutuan laberatuko ditugu, 200 ºC-ko tenperaturan. Erretilua aurrez laberako paperez estali behar izango dugu.

2

Mango-krema egiteko: mangoak kubo-itxurako zatitxotan moztuko ditugu. Irabiagailuan birrindu eta gero, aparte gordeko dugu. Esnea eta esne-gaina ontzi batean berotuko ditugu. 3. urratsa, bideoan?

3

Beste ontzi batean, arrautza-gorringoak, azukrea eta arto-irin fina irabiatuko ditugu. Mango birrindua ere barruan gehituko dugu. Esne-gaina eta esnea bero daudenean, nahaste osoa hara isuri eta berotuko dugu, loditu arte. Hozten utziko dugu.

4

Hostopiltxoak zeharka moztu, eta mango-kremaz beteko ditugu. Txokolatea marian berotu eta gero, tarta edertuko dugu txokolate urtua eta pistatxoak gehituz.

Kremazko hostopiltxoak, mango-kremarekin