Nork esango dio ezetz txokolate-mousse suabe eta gozo honi? Inork ez, arrakasta hutsa da beti! Etxean egin nahi? Prestatzeko urratsak.
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Ontzi batean, txokolatea eta esnea marian berotuko ditugu, urtu arte. Sutik kendu eta gozatzen utziko dugu. Gero, arrautza-gorringoa gehituko dugu. Dena batera nahasiko dugu.
Esne-gaina azukrearekin harrotuko dugu, eta aurreko nahasteari pixkanaka botako diogu. Mihi-itxurako koilaraz denari eragingo diogu, mugimendu inguratzaileak eginez.
Gehien gustatzen zaizkigun ontzietan jarriko dugu, eta lau orduz hozten utziko dugu.
Zerbitzatu aurretik, abrikot-atalez, teila batez eta mendafinez edertuko dugu.
Ingredients
Directions
Ontzi batean, txokolatea eta esnea marian berotuko ditugu, urtu arte. Sutik kendu eta gozatzen utziko dugu. Gero, arrautza-gorringoa gehituko dugu. Dena batera nahasiko dugu.
Esne-gaina azukrearekin harrotuko dugu, eta aurreko nahasteari pixkanaka botako diogu. Mihi-itxurako koilaraz denari eragingo diogu, mugimendu inguratzaileak eginez.
Gehien gustatzen zaizkigun ontzietan jarriko dugu, eta lau orduz hozten utziko dugu.
Zerbitzatu aurretik, abrikot-atalez, teila batez eta mendafinez edertuko dugu.