fbpx
OSAGAIAK:
 300 g txokolate beltz, gainetik jartzeko
 Arrautza-gorringo 1
 500 ml Kaiku Km0 esne-gain, harrotzeko
 50 g azukre
 200 g abrikot
 Teilak
 Mendafina
Yields4 Servings
Total Time4 hrs 30 mins
TweetSave
RatingDifficultyBeginner

Nork esango dio ezetz txokolate-mousse suabe eta gozo honi? Inork ez, arrakasta hutsa da beti! Etxean egin nahi? Prestatzeko urratsak.

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

1

Ontzi batean, txokolatea eta esnea marian berotuko ditugu, urtu arte. Sutik kendu eta gozatzen utziko dugu. Gero, arrautza-gorringoa gehituko dugu. Dena batera nahasiko dugu.

2

Esne-gaina azukrearekin harrotuko dugu, eta aurreko nahasteari pixkanaka botako diogu. Mihi-itxurako koilaraz denari eragingo diogu, mugimendu inguratzaileak eginez.

3

Gehien gustatzen zaizkigun ontzietan jarriko dugu, eta lau orduz hozten utziko dugu.

4

Zerbitzatu aurretik, abrikot-atalez, teila batez eta mendafinez edertuko dugu.

Ingredients

OSAGAIAK:
 300 g txokolate beltz, gainetik jartzeko
 Arrautza-gorringo 1
 500 ml Kaiku Km0 esne-gain, harrotzeko
 50 g azukre
 200 g abrikot
 Teilak
 Mendafina

Directions

1

Ontzi batean, txokolatea eta esnea marian berotuko ditugu, urtu arte. Sutik kendu eta gozatzen utziko dugu. Gero, arrautza-gorringoa gehituko dugu. Dena batera nahasiko dugu.

2

Esne-gaina azukrearekin harrotuko dugu, eta aurreko nahasteari pixkanaka botako diogu. Mihi-itxurako koilaraz denari eragingo diogu, mugimendu inguratzaileak eginez.

3

Gehien gustatzen zaizkigun ontzietan jarriko dugu, eta lau orduz hozten utziko dugu.

4

Zerbitzatu aurretik, abrikot-atalez, teila batez eta mendafinez edertuko dugu.

Txokolate-moussea