fbpx
OSAGAIAK:
Oinarria egiteko:
 100 g María galleta
 60 g Kaiku gurin urtu
Tarta egiteko:
 300 ml Kaiku esne-gain, harrotzeko
 130 g azukre
 6 gelatina-orri
 100 g krema-gazta
Tarta edertzeko:
 Tartak egiteko molde desmuntagarria
Yields10 Servings
Total Time2 hrs 45 mins
TweetSave
RatingDifficultyBeginner

Gaurko, biharko edo aste osorako postre fresko eta gozo baten bila zabiltza? Ba, utz iezaiozu bilatzeari, eta ekin lanari! Hona hemen errezeta: jogurtezko tarta, hurrekin. Gozo-gozoa da! Guk esandakoa sinesten ez baduzu... etxean prestatu eta esango diguzu!

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

1

Galletak fin-fin birrindu, eta gurin urtuarekin batera nahasiko ditugu, nahaste homogeneoa lortu arte. Moldea laberako paperez estali, eta haren gainean nahasketa jarriko dugu.

2

Ontzi batean, 200 ml esne-gain harrotuko dugu, azukrearekin. Bereizita, gelatinazko orriak hidratatuko ditugu, eta beste 100 ml esne-gain berotuko dugu.

3

Bero dagoenean, gelatinazko orriak xukatu eta gehituko ditugu. Ondoren, sutik kendu eta jogurtak eta krema-gazta gehituko ditugu; gero, osagai guztiak nahasiko ditugu. Pixkanaka esne-gainari gehituko diogu, mugimendu inguratzaileak eginez.

4

Galletazko oinarriaren gainean isuriko dugu, eta hozten utziko dugu bi orduz. Azkenean, moldetik tarta aterako dugu, eta mairuzko marmeladaz edertuko dugu.

Ingredients

OSAGAIAK:
Oinarria egiteko:
 100 g María galleta
 60 g Kaiku gurin urtu
Tarta egiteko:
 300 ml Kaiku esne-gain, harrotzeko
 130 g azukre
 6 gelatina-orri
 100 g krema-gazta
Tarta edertzeko:
 Tartak egiteko molde desmuntagarria

Directions

1

Galletak fin-fin birrindu, eta gurin urtuarekin batera nahasiko ditugu, nahaste homogeneoa lortu arte. Moldea laberako paperez estali, eta haren gainean nahasketa jarriko dugu.

2

Ontzi batean, 200 ml esne-gain harrotuko dugu, azukrearekin. Bereizita, gelatinazko orriak hidratatuko ditugu, eta beste 100 ml esne-gain berotuko dugu.

3

Bero dagoenean, gelatinazko orriak xukatu eta gehituko ditugu. Ondoren, sutik kendu eta jogurtak eta krema-gazta gehituko ditugu; gero, osagai guztiak nahasiko ditugu. Pixkanaka esne-gainari gehituko diogu, mugimendu inguratzaileak eginez.

4

Galletazko oinarriaren gainean isuriko dugu, eta hozten utziko dugu bi orduz. Azkenean, moldetik tarta aterako dugu, eta mairuzko marmeladaz edertuko dugu.

Jogurtezko tarta hotza, hurrekin
Hurrengo artikulua

Utzi iruzkina