Nork nahi du banana-budin honen zatitxo bat? Guztioi ezin dizuegu bidali, baina, bai, ordea, errezeta osoa bioren estekan utzi, etxean egin ahal dezazuen. Animatuko zarete ohiko postre hori etxean egitera eta gonbidatuak harritzera?
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Kanela-txotxa barruan dagoela, esnea berotuko dugu, irakiten hasi arte. Sutik kendu. 5 minutuan egosten utzi, eta kanela-txotxa kenduko dugu.
Bananak zuritu ondoren, zatitxotan moztu, eta irabiatzeko ontzi batean sartuko ditugu. Gero, esnea gehitu eta dena irabiatuko dugu, nahaste homogeneoa lortu arte.
Beste ontzi batean, arrautzak irabiatuko ditugu azukrearekin batera, eta lehenago irabiatu dugun nahasketa ere gehitzen hasiko gara, amaitu arte.
Budina egiteko moldearen oinarria karamelu likidoz estaliko dugu, eta bertan isuriko dugu nahaste osoa. Moldea labeko erretilu batean jarri, urez osatu, eta 190 ºC-ko tenperaturan laberatuko dugu, ordubete eta erdian. Gero, moldetik atera, hoztu eta zerbitzatuko dugu.
Ingredients
Directions
Kanela-txotxa barruan dagoela, esnea berotuko dugu, irakiten hasi arte. Sutik kendu. 5 minutuan egosten utzi, eta kanela-txotxa kenduko dugu.
Bananak zuritu ondoren, zatitxotan moztu, eta irabiatzeko ontzi batean sartuko ditugu. Gero, esnea gehitu eta dena irabiatuko dugu, nahaste homogeneoa lortu arte.
Beste ontzi batean, arrautzak irabiatuko ditugu azukrearekin batera, eta lehenago irabiatu dugun nahasketa ere gehitzen hasiko gara, amaitu arte.
Budina egiteko moldearen oinarria karamelu likidoz estaliko dugu, eta bertan isuriko dugu nahaste osoa. Moldea labeko erretilu batean jarri, urez osatu, eta 190 ºC-ko tenperaturan laberatuko dugu, ordubete eta erdian. Gero, moldetik atera, hoztu eta zerbitzatuko dugu.