fbpx
OSAGAIAK:
 550 g Osoko irin
 120 g Azukre
 10 g Gozogintzako legamia
 2 Arrautza
 40 g Kaiku gurin
 Ahabi deshidratatuak
Yields10 Servings
Total Time40 mins
TweetSave
RatingDifficultyBeginner

Partekatzea bizitzea da», bai, baina jogurtezko galleta hauek biziki gogoratuko dizuete «opilak zatitzen duenak zatirik onena ahoratzen du»ela. Saiatu etxean egiten, eta kontatuko diguzu!

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

1

Irina azukrearekin eta legamiarekin nahasiko ditugu, eta sumendi itxura emango diogu.

2

Erdialdean arrautza eta krema-itxurako gurin-dadoak botako ditugu. Ondoren, dena nahasiko dugu, ore homogeneoa lortu arte.

3

Segidan, jogurtak eta ahabiak sartu, eta osagai guztiak berriro nahasiko ditugu.

4

Orea 35 gramoko bolatxotan zatituko dugu, eta galleta itxura emango diegu. Erretilu batean laberako papera jarriko dugu, eta galletak haren gainean jarriko ditugu. 20 minutuan laberatuko ditugu, 180 ºC-ko tenperaturan.

Ingredients

OSAGAIAK:
 550 g Osoko irin
 120 g Azukre
 10 g Gozogintzako legamia
 2 Arrautza
 40 g Kaiku gurin
 Ahabi deshidratatuak

Directions

1

Irina azukrearekin eta legamiarekin nahasiko ditugu, eta sumendi itxura emango diogu.

2

Erdialdean arrautza eta krema-itxurako gurin-dadoak botako ditugu. Ondoren, dena nahasiko dugu, ore homogeneoa lortu arte.

3

Segidan, jogurtak eta ahabiak sartu, eta osagai guztiak berriro nahasiko ditugu.

4

Orea 35 gramoko bolatxotan zatituko dugu, eta galleta itxura emango diegu. Erretilu batean laberako papera jarriko dugu, eta galletak haren gainean jarriko ditugu. 20 minutuan laberatuko ditugu, 180 ºC-ko tenperaturan.

Jogurtezko Osoko Galletak