Partekatzea bizitzea da», bai, baina jogurtezko galleta hauek biziki gogoratuko dizuete «opilak zatitzen duenak zatirik onena ahoratzen du»ela. Saiatu etxean egiten, eta kontatuko diguzu!
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Irina azukrearekin eta legamiarekin nahasiko ditugu, eta sumendi itxura emango diogu.
Erdialdean arrautza eta krema-itxurako gurin-dadoak botako ditugu. Ondoren, dena nahasiko dugu, ore homogeneoa lortu arte.
Segidan, jogurtak eta ahabiak sartu, eta osagai guztiak berriro nahasiko ditugu.
Orea 35 gramoko bolatxotan zatituko dugu, eta galleta itxura emango diegu. Erretilu batean laberako papera jarriko dugu, eta galletak haren gainean jarriko ditugu. 20 minutuan laberatuko ditugu, 180 ºC-ko tenperaturan.
Ingredients
Directions
Irina azukrearekin eta legamiarekin nahasiko ditugu, eta sumendi itxura emango diogu.
Erdialdean arrautza eta krema-itxurako gurin-dadoak botako ditugu. Ondoren, dena nahasiko dugu, ore homogeneoa lortu arte.
Segidan, jogurtak eta ahabiak sartu, eta osagai guztiak berriro nahasiko ditugu.
Orea 35 gramoko bolatxotan zatituko dugu, eta galleta itxura emango diegu. Erretilu batean laberako papera jarriko dugu, eta galletak haren gainean jarriko ditugu. 20 minutuan laberatuko ditugu, 180 ºC-ko tenperaturan.