fbpx
OSAGAIAK:
 8 Ogi biribileko xerra
 Kaiku gurina
 3 Kaiku Km0 oinarrizko jogurt natural
 1 mingrana
 150 g masusta
 Olo-malutak
 Mendafina
Yields4 Servings
Total Time20 mins
TweetSave
RatingDifficultyBeginner

Beti tostada berdinak jateak aspertzen zaituenean, berritzeko unea da eta egiten duzunean, jogurt, masusta eta mingrana tostadak eta halako janari gozoak lortzen dira. Gozoa dirudi, ezta? Bada, oso gustu ona dute. Eztitu honekin zure gosari eta askariak! Esteka errezetara bioan.

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

1

Ogi-xerrak gurinaz igurtziko ditugu eta zartagin batean txigortuko ditugu bi aldeetatik doratu arte.

2

Jogurtak irabiatu eta koilara batekin ogi txigortuaren gainean zabalduko ditugu.

3

Mingrana zurituko dugu eta koilara batekin katilu batean bihituko dugu, hazi guztiak askatu arte. Katilu berean masustak gehitu ditugu eta nahastuko dugu.

4

Frutak jogurtaren gainean jarriko ditugu, olo-malutez hautseztatuko dugu eta mendafina hostoekin amaituko dugu.

Ingredients

OSAGAIAK:
 8 Ogi biribileko xerra
 Kaiku gurina
 3 Kaiku Km0 oinarrizko jogurt natural
 1 mingrana
 150 g masusta
 Olo-malutak
 Mendafina

Directions

1

Ogi-xerrak gurinaz igurtziko ditugu eta zartagin batean txigortuko ditugu bi aldeetatik doratu arte.

2

Jogurtak irabiatu eta koilara batekin ogi txigortuaren gainean zabalduko ditugu.

3

Mingrana zurituko dugu eta koilara batekin katilu batean bihituko dugu, hazi guztiak askatu arte. Katilu berean masustak gehitu ditugu eta nahastuko dugu.

4

Frutak jogurtaren gainean jarriko ditugu, olo-malutez hautseztatuko dugu eta mendafina hostoekin amaituko dugu.

Jogurt, masusta eta mingrana tostadak