Snack osasuntsua? Mokadu bat indarberritzeko? Zerbait daukagu buruan... Aukera aparta berrogeialdi honetan hozkailua ez oldartzeko! Zerealezko eta marrubizko barratxo gozoak!
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Zerealezko barratxoentzat: katilu handi batean, olo-malutak, arto-malutak eta pistatxoak nahastuko ditugu. Geroko gordeko dugu.
Beste kazo batean, gurina urtuko dugu azukrearekin bat guztiz urtu arte. Aurreko katilura gehituko dugu, eztiarekin eta banilla-esentziarekin batera eta irabiatuko dugu.
Labe-papera duen erretilu batean zabalduko dugu nahasketa eta 190 Cº-tan labekatuko dugu 20 minutuz. Ondoren, hozten utziko dugu eta barratxoak moztuk eta errektangulu itxura emango diegu.
Apaintzeko: barratxoen gainazala Kaiku Km0 Oinarrizko Marrubi jogurtekin bustiko ditugu eta marrubi xerratuekin apainduko dugu.
Ingredients
Directions
Zerealezko barratxoentzat: katilu handi batean, olo-malutak, arto-malutak eta pistatxoak nahastuko ditugu. Geroko gordeko dugu.
Beste kazo batean, gurina urtuko dugu azukrearekin bat guztiz urtu arte. Aurreko katilura gehituko dugu, eztiarekin eta banilla-esentziarekin batera eta irabiatuko dugu.
Labe-papera duen erretilu batean zabalduko dugu nahasketa eta 190 Cº-tan labekatuko dugu 20 minutuz. Ondoren, hozten utziko dugu eta barratxoak moztuk eta errektangulu itxura emango diegu.
Apaintzeko: barratxoen gainazala Kaiku Km0 Oinarrizko Marrubi jogurtekin bustiko ditugu eta marrubi xerratuekin apainduko dugu.