fbpx
OSAGAIAK:
Zerealezko barratxoentzat:
 200 g olo-maluta
 100 g arto-maluta
 100 g pistatxo
 150 g Kaiku gurin
 50 g azukre
 3 koilarakada ezti
 1 Koilarakadatxo banilla-esentzia
Apaintzeko:
 2 jogurt Kaiku Km0 Oinarrizko Marrubi
 Marrubiak
Yields4 Servings
Total Time40 mins
TweetSave
RatingDifficultyBeginner

Snack osasuntsua? Mokadu bat indarberritzeko? Zerbait daukagu buruan... Aukera aparta berrogeialdi honetan hozkailua ez oldartzeko! Zerealezko eta marrubizko barratxo gozoak!

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

1

Zerealezko barratxoentzat: katilu handi batean, olo-malutak, arto-malutak eta pistatxoak nahastuko ditugu. Geroko gordeko dugu.

2

Beste kazo batean, gurina urtuko dugu azukrearekin bat guztiz urtu arte. Aurreko katilura gehituko dugu, eztiarekin eta banilla-esentziarekin batera eta irabiatuko dugu.

3

Labe-papera duen erretilu batean zabalduko dugu nahasketa eta 190 Cº-tan labekatuko dugu 20 minutuz. Ondoren, hozten utziko dugu eta barratxoak moztuk eta errektangulu itxura emango diegu.

4

Apaintzeko: barratxoen gainazala Kaiku Km0 Oinarrizko Marrubi jogurtekin bustiko ditugu eta marrubi xerratuekin apainduko dugu.

Ingredients

OSAGAIAK:
Zerealezko barratxoentzat:
 200 g olo-maluta
 100 g arto-maluta
 100 g pistatxo
 150 g Kaiku gurin
 50 g azukre
 3 koilarakada ezti
 1 Koilarakadatxo banilla-esentzia
Apaintzeko:
 2 jogurt Kaiku Km0 Oinarrizko Marrubi
 Marrubiak

Directions

1

Zerealezko barratxoentzat: katilu handi batean, olo-malutak, arto-malutak eta pistatxoak nahastuko ditugu. Geroko gordeko dugu.

2

Beste kazo batean, gurina urtuko dugu azukrearekin bat guztiz urtu arte. Aurreko katilura gehituko dugu, eztiarekin eta banilla-esentziarekin batera eta irabiatuko dugu.

3

Labe-papera duen erretilu batean zabalduko dugu nahasketa eta 190 Cº-tan labekatuko dugu 20 minutuz. Ondoren, hozten utziko dugu eta barratxoak moztuk eta errektangulu itxura emango diegu.

4

Apaintzeko: barratxoen gainazala Kaiku Km0 Oinarrizko Marrubi jogurtekin bustiko ditugu eta marrubi xerratuekin apainduko dugu.

Zerealezko eta marrubizko barratxoak